Ux designer till kund inom trafik och fordon - göteborg

Ux designer till kund inom trafik och fordon - göteborg

Arbetsuppgifter

Just nu söker vi en erfaren UX Designer till vår kund inom trafik och logistik i Göteborg. Kunden till oss är ledande inom sitt område och störst i Västsverige. Som ux-designer hos vår kund genererar du idéer och koncept för nya lösningar och förbättringar i befintliga tjänster. Du tar fram designkoncept och prototyper samt utvärdering av dessa tillsammans med användare, detaljdesign/interaktionsdesign samt leverera designspecifikationer till utvecklarna. I rollen får du samarbeta i företagets tvärfunktionella agila utvecklingsteam för att göra din design till verklighet i allt från app till webb.

Kvalifikationer
  • Akademisk bakgrund inom relevant område.
  • Flera års arbetserfarenhet av liknande arbetsroll.
  • Erfarenhet av tjänste- och uxdesign inom digifysiska miljöer.
  • Erfarenhet av ergonomiska perspektiv i fysiska miljöer.
  • Behärska svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.
  • Meriterande är om du tidigare har jobbat i Jira och med mjukvaror som t.ex. Adobe XD, After effects och Sketch.
Personliga egenskaper

Vi ser gärna att du är en prestigelös generalist som har erfarenhet av och trivs bra i hela designprocessen.
Du är trygg med att arbeta iterativt genom designresearch och analys, idégenerering och konceptuell design, samt prototyping, tester och detaljdesign. Du har god förmåga att förmedla idéer på ett enkelt sätt och ser till att följa best practices och guidelines beroende på produkten man jobbar med.

Lön

Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid och kontorstider. Vår kund önskar start senast 2021-05-10 och uppdraget förväntas löpa året ut till och med 2021-12-31, med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Ansökningar mottagna omgående kommer prioriteras i urvalet.
Mer info
Kontaktperson Lina Isberg
Email Mejla Lina Isberg
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 maj 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Uppdraget kommer att utföras på vår kunds kontor i centrala Göteborg.