Servicetekniker till företag inom träningsbranschen

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Vi söker en Servicetekniker till vår kund Apirosport. Du kommer ansvara för Göteborgsområdet men du kommer ingå i ett serviceteam med 6 andra tekniker som alla utgår från olika städer runt om i Sverige. I rollen som servicetekniker kommer du främst att arbeta med service och reparation av träningsutrustning på plats ute hos Apirosports kunder. Vid tillfällen kommer du även att installera ny utrustning hos kunder, exempelvis vid nyöppningar av träningsanläggningar. Vid installation får du teknisk support via leverantörer eller internt. Du kommer att planera och utföra ditt arbete såväl självständigt som i team, samt sköta ärendehantering i företagets ärendehanteringssystem och rapportera till Servicechefen.

Det ingår till viss del resande i tjänsten då du utför service och reparationer i Göteborg med omnejd. Vid längre resor kan det även förekomma övernattningar, vilket beräknas ca 1 natt/månad.

Apirosport är marknadsledande inom försäljning och service av träningsutrustning och arbetar med ledande varumärken som t.ex. Star Trac, Nautilus, Stairmaster, Schwinn, Reebok och Ziva. Utöver försäljningen av utrustning erbjuder de också service och installation, kundsupport, utbildning samt inredningslayout till sina kunder.

Kunderna är främst gym, idrottsföreningar och företag.

Kvalifikationer
  • Du har ett tekniskt kunnande och ett intresse av teknisk problemlösning
  • Du är social och har ett sinne för kundservice
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som Servicetekniker inom branschen
  • Du talar och skriver såväl svenska som engelska
  • Du har B-körkort
Personliga egenskaper

För att trivas som Servicetekniker är du en självgående och problemlösande person. Du tar eget ansvar och driver ditt eget arbete. I ditt jobb har du daglig kontakt med kunder och användare, och vi tror att du tycker om de sociala kontakterna och värdesätter en nöjd kund. Du är serviceinriktad och har förmågan att bemöta kunderna på ett professionellt sätt. Apirosport värdesätter ett stort engagemang och en hög social förmåga.

Vad vår kund kan erbjuda

Vår kund erbjuder dig ett intressant arbete i ett team med bred teknisk kompetens som värdesätter att lyckas tillsammans. Som Servicetekniker får du ett ansvarsfullt och dynamiskt arbete med mycket variation och frihet. Trots att du inte träffar dina kollegor till vardags så finns det en stark teamkänsla och man stöttar och peppar varandra i teamet.

Lön

Fast lön. Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Josefina Blomquist, 08-525 240 21

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

13 nov

Om företaget

Apirosport är ett bolag som ständigt växer och utvecklas. De har på senaste år expanderat stort och fått många nya spännande kunder och samarbeten. De erbjuder en komplett produktportfölj och en verklig förståelse för sina kunders verksamhet, vilket gör att de kan leverera hållbara och konkurrenskraftiga lösningar och produkter.