Arbetsuppgifter

Vår kund som arbetar med innovativa ljuslösningar söker nu efter en Säljare till sitt team i Göteborg. Teamet består av ett härligt gäng på 5-6 kollegor placerade på olika orter i Sverige med huvudkontor i Göteborg. I din roll om Säljare kommer du att arbeta med befintliga kunder samt nykundsbearbetning. Du kommer utgå från kontoret i Göteborg och dagligen göra kundbesök i ditt distrikt som kommer att vara Västra Götaland, Halland och Bohuslän. Du kommer ha nära kontakt och samarbete med dina kollegor då varje morgon startas med ett morgonmöte på Teams innan ni ger er ut på kundbesök. När du är ute hos kunderna så ser du över hur deras belysning ser ut i dagsläget och tar fram en kostnadsbesparingskalkyl till dem som påvisar hur de kan spara pengar genom att byta ut sin belysning. Kunderna som du kommer arbeta mot är främst industrier, stora som små. Rollen som Säljare passar perfekt för dig som trivs att vara ute på fältet, besöka kunder och skapa långsiktiga relationer.

Kvalifikationer
  • Du har erfarenhet av att arbeta med sälj, gärna utesälj där du har varit på fysiska kundmöten.
  • Du har B-körkort och god körvana.
  • Du pratar och skriver svenska flytande.
  • Du är strukturerad i ditt arbetssätt.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Säljare så älskar du det fysiska mötet med kunden. Du har ett stort eget driv, är prestigelös, gillar sociala interaktion och uppsökande försäljning så som att ringa kalla samtal. Kort och gott ska man gilla sälj och att skapa relationer. Vidare så arbetar du effektivt och strukturerar. I denna rekrytering lägger vi stor vikt på de personliga egenskaperna.

Vad vår kund kan erbjuda

Vår kund erbjuder kontorsplats i helt nyrenoverade och moderna lokaler i Göteborg, 5000kr i friskvårdsbidrag, sjukförsäkring och olycksfallsförsäkring dygnet runt, tjänstepension, 30 dagar semester per år samt tjänstebil. Här kommer du till ett kontor med ca 35 medarbetare där det är högt i tak och härlig stämning.

Lön

Lön enligt överenskommelse samt provision.

Tillträde och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vår kund med JobBusters. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Johanna Johansson. Detta är en heltidstjänst och du blir anställd direkt hos vår kund med provanställning om sex månader som sedan övergår i en tillsvidareanställning. Kunden till oss ser gärna start efter semesterperioden, under augusti månad. Du kommer att utgå från kontoret i Göteborg eller ditt hemmakontor och arbeta ute på fält måndagar-fredagar. Sista ansökningsdatum är 2022-08-12. Intervjuer sker löpande och annonsen kan komma att tas ner innan sista ansökningsdatum. Så välkommen med din ansökan redan idag!
Sökord: Säljare, Utesäljare, Account Manager, Belysning, Göteborg, Resande Säljare
Mer info
Kontaktperson Johanna Johansson
Telefon 076 719 66 61
Email Mejla Johanna Johansson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 sept 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Vår kund är en bolagsfamilj - en smart konstellation av olika typer av företag som arbetar med det senaste inom ljusteknik, digitalt glas och konstruktion. Vår förmåga är att, med ny teknik ihop med befintlig, skapa innovativa och effektiva lösningar. Det kan t ex vara exponeringsupplevelser, smarta byggnader, flexibla ytor, avancerade tekniska konstruktioner och energibesparande miljöer. Våra kunder är arkitekter, byggare, innovationsföretag, retailvarumärken, fastighetsbolag, industrier, samhällsaktörer och techbolag mfl. Det som utmärker oss är vår förmåga att med modern teknik skapa anpassade helhetslösningar.
Vi har en dröm om att förverkliga innovativ teknik och skapa en smartare värld. Vi älskar helt enkelt att göra smart teknik nyttig!
Företaget grundades 2012 och är nu en börsnoterad koncern som, tillsammans med sina helägda dotterbolag tar helhetsgrepp om projekt.