Projektadministratör

Projektadministratör

Arbetsuppgifter

Till vår kund som är Sveriges näst störa arbetsgivare söker vi just nu en erfaren Projektadministratör! I rollen kommer du att ingå i ett av vår kund större projekt och fungera som supporterande funktion i implementeringen av ett nytt HR-system. Bland dina arbetsuppgifter kommer du att driva, samordna och administrera intern dokumentation och information, du kommer att bidra i projektutvecklingen och stötta projektteamet i varierande typer av analyser och arbetsuppgifter. Bland de administrativa arbetsuppgifterna kan ingå att stötta i framtagandet av relevanta arbetsbeskrivningar för HR. Det här är en spännande roll för dig som har några års erfarenhet av en liknande roll och är redo att ta nästa kliv i din karriär och bli en del av en stor arbetsplats med goda möjligheter till utveckling!

Kvalifikationer
  • Du har akademisk examen inom Business Administration, Projektledning eller motsvarande område.
  • Du har arbetat i liknande roll i minst 3-5 år.
  • Du har erfarenhet från stora komplexa projekt, exempelvis implementeringsprojekt.
  • Du har erfarenhet av SuccessFactors eller Visma HR+8.
  • Meriterande om du har erfarenhet från HR-området.
Personliga egenskaper

För att du ska trivas i rollen som Projektadministratör hos vår kund behöver du ha en god analytisk förmåga samt en god förmåga att kommunicera med andra. Du kommer att vara i situationer som kräver båda egenskaperna samtidigt som du tar egna initiativ och är självgående i det du gör.

Lön

Enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid och kontorstider. Vår kund önskar start i början av oktober och uppdraget förväntas löpa till 2023-06-30, med chans till förlängning eller anställning direkt hos vår kund. Du kommer till en början att vara anställd av JobBusters som konsult och arbeta hos vår kund i antingen Göteborg, Stockholm eller Umeå med möjlighet till arbete remote. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande och annonsen kan komma att tas ner innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan! Sökord: administratör, projektadministratör, projektstöd, HR.
Mer info
Kontaktperson Lina Isberg
Telefon 073 320 49 80
Email Mejla Lina Isberg
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 18 okt 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Kunden till oss är ledande inom logistik och kommunikation till, från och inom Norden. De gör vardagen enklare med sina paket- och logistiktjänster i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Som del av samhällsuppdraget delar vår kund ut post till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. Utöver det erbjuder de kommunikationslösningar som ger företag helt nya möjligheter att skapa starkare och personligare kundrelationer.