Inköpare strategisk

Inköpare strategisk

Arbetsuppgifter

Till vår kund som är en av de ledande bolagen inom fordonsindustrin söker vi nu en strategisk Inköpare till deras verksamhet i Göteborg. I rollen som strategisk Inköpare kommer du att vara en del av ett team som jobbar strategiskt mot nyckelleverantörer och arbeta för att säkra de optimerade affärslösningarna framtagna för kundens verksamhet. Du kommer att arbeta nära produktion, produktledning, produktdesign och leverantörer för att optimera hela kedjan. I rollen som strategisk Inköpare har du en viktig funktion i vår kunds utvecklingsprojekt för att driva inköpsaktiviteter och rätt fattade beslut i projekten. Ditt huvudansvar är att fokusera på långsiktiga kostnadsaktiviteter, upprätta leverantörsavtal samt kontinuerligt styra och förbättra samarbetet med kundens leverantörer. Det här är en perfekt roll för dig som har några års erfarenhet som Inköpare och som vill ta nästa steg i din karriär och arbeta strategiskt och vara en del av en attraktiv arbetsplats!

Kvalifikationer
  • Eftergymnasial utbildning inom inköp eller motsvarande.
  • Minst 3 års erfarenhet av att arbeta med inköp, gärna inom fordonsindustrin tidigare men inget krav.
  • Du har erfarenhet av att arbeta med juridiska frågor och avtal.
  • Du har erfarenhet av att arbeta kommersiellt.
  • Du har god teknisk vana och erfarenhet av att arbeta i affärssystem.
  • Du behärskar svenska och engelska flytande, i tal och skrift.
  • Du har svenskt medborgarskap då detta är ett krav utifrån vår kunds verksamhet.
Personliga egenskaper

För att du ska trivas i rollen som strategisk Inköpare tror vi att du som person har ett starkt eget driv av att få saker gjorda och tar ansvar både för utförande och resultat. Du har lätt för att skapa relationer och trivs i en kundnära och relationsskapande roll. Till sist är du en person som skapar god energi och engagemang i de sammanhang du tillhör.

Lön

Enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid och kontorstider. Vår kund önskar start i början av 2023 och uppdraget förväntas löpa till 2023-06-30, med god chans till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult och arbeta hos vår kund i Göteborg med viss flexibilitet till arbete remote. Sista ansökningsdatum är 2022-12-24. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande och annonsen kan komma att tas ner innan sista ansökningsdatum. Ansökningar mottagna omgående kommer hanteras i ett första urval.
Mer info
Kontaktperson Lina Isberg
Telefon 073 320 49 80
Email Mejla Lina Isberg
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 dec 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.