Hr specialist lön

Hr specialist lön

Arbetsuppgifter

Till vår kund som är verksam inom fordonsindustrin och har ett nära samarbete med flera andra stora varumärken söker vi nu en HR-specialist inom lön. I rollen som HR-specialist inom lön kommer du att vara en del av ett stort och engagerat HR team om 17 andra kollegor. Du kommer i huvudsak att arbeta med administration kopplat till lönehanteringen och bland dina ansvarsområden ingår att arbeta med data inom lönehanteringen och andra interna system, säkerställa så att tidrapporter är korrekta och inlämnade i tid. Vidare ansvarar du för att säkerställa en hög standard på löneleveransen i organisationen genom att vara i kontakt med extern löneleverantör och medarbetarna hos vår kund.

Kvalifikationer
  • Du har en kandidatexamen, gärna inom personal, ekonomi eller dokumenterad erfarenhet inom önskat område.
  • Du behöver förstå hela löneprocessen och kunna engelska och svenska flytande.
  • Du har erfarenhet från arbete med lön, inom produktion är meriterande.
  • Du är bekväm med digital teknik och lösningar som stödjer HR-processer.
Personliga egenskaper

För att passa i rollen som HR-specialist lön tror vi att du har förmågan att tänka och agera operativt såväl som strategiskt. Du söker en position där du kan använda din analytiska förmåga för att göra lämplig diagnostik och du har ett administrativt sätt att arbeta, gillar struktur och ordning och reda.

Lön

Enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start så snart som möjligt och uppdraget förväntas löpa till minst 2023-06-30, med chans till direktanställning hos vår kund. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund med kontor i Göteborg eller Skövde, flexibel arbetsplats där du kan arbeta från ditt hemmakontor efter överenskommelse. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande. Ansökningar mottagna omgående kommer hanteras i ett första urval. Sista ansökningsdag är 2022-11-30, men kan komma att stängas tidigare.
Mer info
Kontaktperson Lina Isberg
Telefon 073 320 49 80
Email Mejla Lina Isberg
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Vill du vara med och tänka om motion för en ljusare framtid och utforska hur vi kan driva vår miljöpåverkan mot noll? Följ med oss på vår resa! Vår kund är ett av de ledande företagen inom fordonsindustrin och i framkant av teknikutveckling. Genom att vara en del av vår kund hjälper du till att bygga ett banbrytande företag som utvecklar hållbara drivlinalösningar för framtiden. En ambitiös verksamhet med global skala, resurser och vet hur man drar fördel av de spännande möjligheterna inom mobilitetsteknologi. En ansvarsfull arbetsgivare förankrad i de positiva kulturerna hos våra kunders moderbolag.