Supporttekniker till Jeff Electronics AB, Göteborg

Supporttekniker till Jeff Electronics AB, Göteborg

Supporttekniker klimat- & värmesystem

Göteborg

Nu söker vi dig som vill arbeta med teknisk kundsupport i världsklass.

Det går bra för oss och vi är idag marknadsledande inom flera av våra verksamhetsområden. Vi är nu inne i ett expansivt skede där våra satsningar på långsiktiga samarbeten och nya marknader ger väldigt spännande resultat. Vi behöver därför stärka upp vårt support- och leveransteam med en duktig och driven supporttekniker som vill vara med på vår resa framåt.

Som supporttekniker hos oss erbjuder vi dig en trevlig och utvecklande arbetsmiljö i ett dynamiskt tech-företag med stor möjlighet till påverkan. Vi är ett team som arbetar nära varandra och vi har positionerat oss som en trygg och stabil samarbetspartner till våra kunder. På JEFF Electronics arbetar vi alla för högsta kundnöjdhet och därför är det viktigt att du är utåtriktad och trivs med kundkontakter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
 • Kvalificerad teknisk support mot avtalskunder
 • Genomföra driftsanalys och felsökning för inkomna supportärenden
 • Åtgärdsförslag och teknisk rådgivning
 • Installationssupport till våra samarbetspartners
 • Utbildning av kund och samarbetspartners
 • Besvara supportärenden, i direktkontakt med kund, för den svenska och norska marknaden
Din bakgrund
 • Arbetat med kundsupport av tekniska system
 • Stort tekniskt allmänintresse
 • Kan obehindrat tala och skriva på svenska och engelska
 • Teknisk utbildning
 • Erfarenhet av servicerelaterade och/eller koordinerande yrken
 • Meriterande med erfarenhet inom el, styr- och/eller fastighetstekniska system
 • Körkort-b meriterande
Din profil

För att lyckas i rollen bör du ha ett analytiskt tänkande, vara social, utåtriktad och ha lätt att kommunicera med kunder och kollegor. Du har en positiv inställning samt ett eget driv att kunna prioritera och planera ditt arbete. Vi ser även att du är strukturerad och har ett lösningsfokuserat arbetssätt där du sätter kunden i fokus.

Vi erbjuder dig

En trevlig och utvecklande arbetsmiljö i ett företag med stora möjligheter att påverka företagets beslut i både stort som smått. För rätt person finns stora möjligheter att växa och utvecklas i rollen och inom företaget. Självklart har vi på JEFF ett erbjudande till dig som innehåller schyssta villkor med ITP, försäkringar, friskvård och vi är anslutna till Unionen.

Kontakt

För frågor om rekryteringsprocessen ring Mattias Lyckberg Intenso Teknikrekrytering AB, 0733 336080, för frågor om tjänsten VD, Jon Ellmark, 031-88 79 91.

Ansökan

Känner du igen dig i beskrivningen ovan så skicka in din ansökan snarast. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 26 mars 2021 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JEFF Electronics är ett stabilt techföretag som utvecklar lösningar för energi och klimatstyrning. Vi har inom bolaget hela värdekedjan från produktutveckling och tjänstepaketering till löpande drift och tillverkning av kunders produkter. På flera affärsområden är vi idag marknadsledande och ser nöjda kunder och medarbetare som nyckeln till framgång. Vi är också ett företag som nyligen genomgått ett generationsskifte och har fullt fokus på att fortsätta vår tillväxtresa och utvecklas till att bli en av nordens ledande aktörer inom våra kompetensområden.

Läs mer på www.jeff.se