Support och automationstekniker, Göteborg

Support och automationstekniker, Göteborg

Automationstekniker
Nu söker vi dig som vill arbeta med lösningar inom energieffektivisering och fastighetsautomation med placering Göteborg.

Det går bra för oss och vi är idag marknadsledande inom kulturfastigheter i Sverige och Norge. Vi är nu inne i ett mycket expansivt skede där våra satsningar på långsiktiga samarbeten och nya marknader ger väldigt spännande resultat. Vi behöver därför stärka upp vårt support- och leveransteam med en duktig och driven automationstekniker som vill vara med på vår resa framåt.

Som automationstekniker hos oss erbjuder vi dig en trevlig och utvecklande arbetsmiljö i ett dynamiskt företag med stor möjlighet till påverkan. Vi är ett team som arbetar nära varandra och vi har positionerat oss som en trygg och stabil samarbetspartner till våra kunder. På JEFF Electronics arbetar vi alla för högsta kundnöjdhet och därför är det viktigt att du är utåtriktad och trivs med kundkontakter.

Om rollen
 • Konfiguration och byggnation av styrtekniska systemlösningar.
 • Skåpbyggnation och produktion av styrelektronik.
 • Teknisk support till kund.
 • Tekniskt säljstöd till våra säljare.
 • Installationssupport till våra samarbetspartners.
Dina egenskaper
 • Strukturerat och lösningsfokuserat arbetssätt.
 • Positiv inställning och eget driv.
 • Social, stresstålig, utåtriktad och har lätt att kommunicera med andra.
 • Kunna prioritera och planera ditt eget arbete.
 • Du ser förändringar som en möjlighet till utveckling.
Din bakgrund
 • Teknisk utbildning.
 • Erfarenhet inom el, styr- och fastighetstekniska system.
 • Stort tekniskt intresse.
 • Körkort-b.
 • Praktisk erfarenhet från installation av el/styrelektronik är meriterande.
Vi erbjuder dig
En trevlig och utvecklande arbetsmiljö i ett företag med stora möjligheter att påverka företagets beslut i både stort som smått. För rätt person finns stora möjligheter att växa och utvecklas i rollen och inom företaget. Självklart har vi på JEFF ett erbjudande till dig som innehåller schyssta villkor med ITP, försäkringar, friskvård och vi är anslutna till Unionen.

Linus Klingberg gjorde sitt examensarbete hos JEFF 2014 och började kort därefter att arbeta extra. Han fick ett varmt välkomnande i företaget och fick stor frihet att bidra till företagets utveckling omgående, vilket gjorde valet enkelt att stanna kvar. Idag arbetar Linus på heltid i företaget med tekniskproduktutveckling, en roll med stort tekniskt ansvar. Det som Linus tycker gör JEFF till en attraktiv arbetsplats är att han alltid haft möjlighet till att utvecklas och att han arbetar bredvid fantastiska kollegor som gör det roligt att gå till jobbet.

Vad är mest utmärkande för företaget?
"Oavsett vilken roll du arbetar i har vi alla ett stort inflytande på beslut och vi arbetar nära varandra, samarbetet är tajt. Alla i teamet oavsett uttalat ansvar vill att företaget skall lyckas och därför är vi lyhörda och öppna med allas synpunkter på hur vi ständigt kan förbättra alla våra områden."

Hur ser du på framtiden?
"Den tekniska kompetensen är väldigt hög i företaget och vi är konkurrenskraftiga. Våra produkter är i tekniskframkant vilket gör att vi står oss väl på marknaden och är marknadsledande inom vissa av våra områden. Vi har goda förutsättningar att stärka vår position ytterligare"

Kontakt
Jon Ellmark tel. 031-88 79 91.

Ansökan
Känner du igen dig i beskrivningen ovan så skicka in din ansökan snarast. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

JEFF Electronics är ett innovativt företag som utvecklar övervaknings- och klimatstyrningssystem för fastigheter samt styr- och reglersystem för OEM-marknaden. Vi har en ledande position när det gäller utveckling av unika standardlösningar för fastigheter, kyrkor och andra kulturhistoriska byggnader. Vi har funnits på marknaden sedan 1974 och är idag sju anställda. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Vi har vunnit det prestigefulla "Stora inneklimat¬priset 2009" samt "E-Prize 2011" med CC Kyrka® - ett webbaserat styrsystem som energieffektiviserar och bevarar antikvariska värden i kulturfastigheter. Besök www.jeff.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.