Servicetekniker till Jasteko

Servicetekniker till Jasteko

Om tjänsten
Som servicetekniker till Jasteko kommer du att arbeta med service, underhåll, reparation och installation av diskmaskiner och andra köksmaskiner i storkök hos Jastekos kunder runtom Göteborg. Du kommer att arbeta självständigt under högt ansvarstagande och fokus på kundservice med både inplanerade och akuta ärenden. Du blir en viktig del i ett mindre företag där det finns möjligheter till utveckling och påverkan. I tjänsten ingår servicebil och tjänstetelefon. Arbetstiderna är förlagda heltid under vardagar och under dagtid, helgjour kan förekomma.

I din roll som servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Service, underhåll och reparation av diskmaskiner och andra köksmaskiner
  • Installation av diskmaskiner
Tjänsten som servicetekniker är ett konsultuppdrag med god chans till övertag med start enligt överenskommelse. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningsperioden.

Om dig
Vi söker dig som tidigare arbetat som servicetekniker och har erfarenhet av arbete inom storköksbranschen med reparation eller service av maskiner och utrustning. Ett krav för tjänsten är att du har kunskap om diskmaskiner från Wexiödisk & Granuldisk. Du besitter ett tekniskt intresse och har en god datorvana. Du har körkort B.

Vidare ser vi att du är en social och framåt person med fokus på kundservice och noggrannhet i ditt arbete. Du kan arbeta självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Viktigt för tjänsten är:
  • Erfarenhet av arbete som servicetekniker
  • Kunskap om diskmaskiner från Wexiödisk & Granuldisk
  • B-körkort
  • Social och självgående person
  • Svenska flytande i tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Jasteko
Sedan starten har Jasteko varit en av Göteborgs mest trogna leverantörer av produkter, system och service för disk och rengöring. Deras styrka har genom alla år varit personlig service med hög kvalité, fokus på mjuka värden, tillgänglighet och säkra leveranser till sina kunder.

För att tillgodose alla kunders behov har de idag blivit en specialgrossist och täcker de flesta behoven av Kemikalier, förbrukningsartiklar, Cateringsortiment, kaffe och teknisk service för restauranger och storkök.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Björn Mehlberg via Bjorn.Mehlberg@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Servicetekniker till Jasteko, Servicetekniker, Göteborg, Jasteko, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 30 juli 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.