Butiksmedarbetare på Jarl Sandins klockavdelning

Butiksmedarbetare på Jarl Sandins klockavdelning

Jarl Sandin är skandinaviens största enskilda juvelerare, förutom schweiziska kvalitetsklockor erbjuder vi även egen tillverkning av smycken samt välkända varumärken.

Vi söker nu extrapersonal till vår klockavdelning. Arbetet innebär främst försäljning av klockor och mottagning och bedömning av reparationer, därför krävs det att du är serviceminded och brinner för att sälja. Vi söker en positiv social säljare, med intresse för klockor och teknik. Du kommer i huvudsak arbeta varannan lördag men även extra, därför passar det bra om du till exempel studerar på universitet. Du förväntas även arbeta som sommarvikarie på avdelningen samt extra vid jul. Då du kommer att få en gedigen introduktion så du behöver inga förkunskaper på området, dock underlättar det om du är intresserad av klockor.

Vi ser helst att du har erfarenhet från detaljhandeln eller annan serviceerfarenhet. Det är av yttersta vikt att du är positiv och ansvarsfull. Det är viktigt att du är självgående i dina arbetsuppgifter men du måste också kunna vara en bra lagmedlem då vi arbetar i avdelningsteam.

Du bör vara flexibel, prestigelös och vidsynt. Naturligtvis skall du också vara noggrann, punktlig och se lusten och glädjen i att arbeta med service.

Utöver detta arbetar vi för en god företagskultur och vi tycker att det är viktigt att våra medarbetare trivs och har roligt på jobbet. Intervjuer och anställning sker löpande så vänta inte med att skicka in ditt CV och personliga brev.
Mer info
Kontaktperson Stephanie Wijk
Telefon 031-105900
Email Mejla Stephanie Wijk
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jarlsandin.se
Sista ansökningsdag 17 maj 2022 (1 dag kvar)