Account Manager

Account Manager

Vill du vara fin - drick koffein! Alla goda ting är te. Bryggt bra, men espresso bäst. En god kopp kaffe förlänger livet!

Känner du igen de gamla ordspråken? Då har du hittat hem, välkommen! Vi söker dig som vill leva din passion för livets dryck i kombination med spännande och roliga kundmöten. Älskar du kaffe lika mycket som vi? Vi vill ha dig.

För att lyckas i rollen som säljare hos oss är du strukturerad, självgående och älskar att vara ute hos kund. Du får i gengäld en fri roll där du styr din egen planering och vardag i arbetet mot våra uppsatta mål. Att göra affärer är, förutom kaffe, det som gör att du kliver upp på morgonen. Du är orädd inför att ringa kalla samtal eller gå på avslut i ett möte. Samtidigt är du förstås ödmjuk och lyhörd gentemot dina kunder och kollegor, du vågar be om hjälp internt och du vill bidra och leverera till organisationen.

Din vardag består i grova drag till 80% ute hos dina kunder (i Göteborg med omnejd) och 20% på kontoret för mötesbokning och administration. I den här tjänsten ansvarar du för ditt distrikt och du behöver vara en stjärna på och brinna för nykundsbearbetning. Du erbjuder dina kunder att köpa eller hyra kaffe- och vattenmaskiner med tillbehör - en oumbärlig detalj på kontoret för svenska företagare! Internt har du fint stöd från vår innesälj- och supportavdelning som hjälper till med offerter och uppföljning.

Vi erbjuder dig:
 • ett attraktivt erbjudande för dig med hunterprofil - du älskar att hitta, pitcha för och stänga affärer!
 • en utvecklande tjänst spännande hos ett företag med framåtanda
 • ett öppet företagsklimat med trevliga kollegor, vi har roligt tillsammans!
 • möjligheten att få representera högkvalitativa varumärken
 • bidra till en välsmakande paus för dina kunder!
Vi söker dig som:
 • har minst ett par års erfarenhet av försäljning B2B
 • är en god lagspelare med starkt driv
 • har goda säljkunskaper och förmåga att förhandla på hög nivå
 • beskrivs av kollegor som orädd och som kan bygga och bibehålla starka kundrelationer
 • har B-körkort
 • är engagerad, entusiasmerande, målmedveten och utåtriktad
 • ...älskar kaffe!
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnly och rekryteringskonsult Kristin Axelsson. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristin på tel: 076-0001889. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande - dröj därför inte med din ansökan!

Om Jobmeal:

Sedan 2018 är Jobmeal en del av Jacobs Douwe Egberts, världens näst största kaffeleverantör. Jobmeal finns i Sverige och Finland på 35 orter. Att ha en lokal förankring och närhet till kunden är en förutsättning för ett gott samarbete. Vi driver en tydlig inriktning, uppföljning och lokal, entreprenörsmässig förankring. Vår målsättning är att erbjuda marknadens godaste kafferast!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 23 okt 2020 (3 dagar kvar)