Fordonsmekaniker till JOAB!

Fordonsmekaniker till JOAB!

Vill du vara med och bygga påbyggnationer på lastbilar där du får använda ditt kreativa och mekaniska sinne? Vi söker fordonsmekaniker till vårt kundföretag JOAB!

Om tjänsten
JOAB är ett ledande företag inom påbyggnadsbranschen för lastbilar, har ca 250 st anställda och omsätter ca 750 MSEK.

Verksamheten bedrivs idag i Göteborg (Huvudkontor), Mellerud, Lessebo, Täby och Blomstermåla. Utveckling och tillverkning bedrivs helt i egen regi.

Joab tror på att "samspel skapar lyckade innovationer för transportbranschen" och därför söker vi dig som är analytisk, initiativrik och lösningsorienterad med god social kompetens.

Din placeringsort kommer vara på Hisingen.

Arbetet på arbetsplatsen sker i självständiga grupper och eftersom företaget expanderar och förbättra sin produktion kommer det att ges goda möjligheter till att vara med och forma produktionen. I rollen som fordonsmekaniker kommer du att få utföra arbetsuppgifer som att:
  • Mekanik
  • Påbyggnationer på lastbilar och kranar
  • Hydraulik och pneumatik
  • Fordonselektronik
Om dig
Vi söker dig som har en fordonsteknisk bakgrund eller dylikt. Du har arbetat som mekaniker, servicetekniker/resemontör eller liknande. Det är meriterande om du har arbetat med tunga fordon. Du får gärna ha kunskap om fordonselektronik, hydraulik och pneumatik. Är du en social, kreativ och självgående person med en positiv attityd och ett stort intresse för elektronik kommer du att trivas i din nya roll!

Viktigt för tjänsten är:
  • Mekanisk förståelse
  • Flytande svenska i både tal och skrift
  • Goda datorkunskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som fordonsmekaniker är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Uppdraget kommer att fortgå löpande och för rätt person finns det möjlighet till att tjänsten övergår till en anställning direkt hos företaget.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hanna Pedersen på 0736847125 eller hanna.pedersen@adecco.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 feb (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.