Drifttekniker

Drifttekniker

DRIFTTEKNIKER TILL JM@HOME AB

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

Vi söker nu en drifttekniker till JM@home som kommer att arbeta med den dagliga driften via befintliga system samt med tillsyn, skötsel och underhåll. Har du flerårig erfarenhet från motsvarande roll och är nyfiken på att bli en del av oss på JM@Home? Då är detta en unik möjlighet att få komma in i ett bolag under tillväxt!

Om tjänsten

JM@Home AB består av cirka 45 medarbetare idag och teamet teknisk förvaltning är 20 personer. Att upprätta goda samarbeten med kunder, samarbetspartners och övriga kontaktytor är en självklarhet i rollen. Vidare kommer du att leda entreprenörer och hantverkare vid behov. Som drifttekniker kommer du i huvudsak arbeta med att:
  • Utföra tillsyn i våra kunders fastigheter vad gäller energi, skötsel, underhåll, VVS, kylteknik, el samt styr och regler.
  • Driftoptimera och övervaka driftlarm.
  • Utföra kontroller och utredning samt dokumentera dessa på ett yrkesmässigt sätt.
  • Genomföra felsökning, utredningar av värme och ventilationsanläggningar.
  • Ansvara för att lagar och myndighetskrav efterlevs.
  • Hämta, utföra och återrapportera arbetsorders i handdator.
  • Ansvara för materialinköp samt framtagning av faktureringsunderlag.
  • En del fastighetstekniska uppgifter tillkommer i perioder.
Din profil

Vi söker dig med en yrkesteknisk eftergymnasial utbildning inom bygg/teknik/fastighet eller motsvarande.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från motsvarande tjänst och är väl bevandrad inom områdena.

Tidigare erfarenhet av arbetsorder via mobiltelefon samt god kunskap om styr och övervakningssystem är ett krav.

Vidare hanterar du svenska språket obehindrat och är trygg i att kommunicera på engelska vid behov.

Du innehar B-körkort.

Som person söker vi dig som brinner för service och goda kundrelationer. Du har en god prioriterings- och planeringsförmåga. Dina arbetsuppgifter utför du med målmedvetenhet och leveranssäkerhet. Fortsatt är du självständig samt har en noggrann och strukturerad ådra.

Vi erbjuder

På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.

Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.

Kontakt

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Placering i Göteborgsområdet.

Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor eller funderingar kopplat till tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Ludvig Zetterman på ludvig.zetterman@jm.se alternativt rekryterande chef Magnus Fredriksson på magnus.fredriksson@jm.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.jm.se
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt hållbarhetsarbete. Vi omsätter cirka 15 miljarder kronor och har cirka 2 500 medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ Stockholm, segmentet Large Cap.