VI SÖKER DIG SOM DRÖMMER OM ATT BYTA KARRIÄR!

VI SÖKER DIG SOM DRÖMMER OM ATT BYTA KARRIÄR!

På JM är du med och driver utvecklingen framåt och tillsammans bygger vi framtidens samhällen.

Är du kvinna med ledarerfarenhet? Har du funderat på att byta bransch? Är du ledare idag? Är du kvinna och intresserad av teknik? Låter detta intressant kan detta vara rätt väg för dig!

Vi på JM vill göra det möjligt för kvinnor som saknar den klassiska byggbakgrunden att ta steget in i en ledande roll i vår byggproduktion. Vi söker dig som är ledare idag men vill testa på en annan bransch. Vi erbjuder nu ett nytt upplägg på JM där du får en tillsvidareanställning med lön från start där vi tillsammans under tre år kommer bygga på din såväl teoretisk som praktisk byggkunskap, för att på sikt kunna axla en ledarroll på JM.

Arbetsuppgifter
Du kommer börja som biträdande Arbetsledare med arbetsuppgifter som planering, styrning och samordning av personal och underentreprenörer ute på arbetsplats. Du kommer även vara delaktig i uppföljning av projektens resultat avseende exempelvis kostnader, tidplan och logistik. Efter avslutat program är syftet är att du blir en självgående Arbetsledare hos oss på JM.

Är du nyfiken och vill veta mer om hur det är att arbeta som Arbetsledare på JM? Gå in och läs mer om Sofia Lindblad på Instagram via länken https://www.instagram.com/p/Ca1kZ_FIglz/.

Om programmet
Under programmets tre år kommer du arbeta du som biträdande Arbetsledare och skuggar en av våra framgångsrika Arbetsledare med stöd av en handledare. Programmet börjar med den grundläggande byggkunskapen, därefter är det fördjupning inom ledarskap och till sist en individuell utvecklingsplan. Genom e-learnings och klassrumsutbildningar bygger vi på både din kunskap om JM, om våra metoder och strukturer men även generell kunskap om byggbranschen.

Din profil
Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet inom ledarskap från en annan bransch än bygg, du kan t.ex. ha arbetat som lärare, teamledare, gruppledare osv. Som person är du tekniskt intresserad, nyfiken och vill lära dig från personer i din omgivning. Du motiveras av ständig utveckling och tycker om att lösa de problem som uppstår. Människor står i ditt fokus och du vill att de ska utvecklas, växa och känna sig engagerade. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt och tycker om att arbeta metodiskt. Du ser långsiktigt och har alltid säkerhet och kvalitet i fokus.

Placeringsort
Uppsala och Göteborg

Anställningsform
Det är en 100 % tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Vi erbjuder
Hos oss får du möjlighet till vidareutveckling i en ny och spännande bransch, i en inkluderande arbetsmiljö med högt säkerhetstänk och god kvalitet. Vi vill skapa förutsättningar att du kan känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor. Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen.

Kontakt
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta HR partner i Göteborg, Ida Handell, ida.handell@jm.se eller HR partner i Uppsala, Mikaela Hockman, mikaela.hockman@jm.se.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2 oktober.

Välkommen att skriva din historia med oss!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Hälsa & Sjukvård, Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.jm.se/karriar/
Sista ansökningsdag 2 okt 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. Vi arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt hållbarhetsarbete. Vi omsätter cirka 15 miljarder kronor och har cirka 2 500 medarbetare. JM AB är ett publikt bolag noterat på NASDAQ Stockholm, segmentet Large Cap.