Vi växer och behöver nu utöka vårt team med ytterligare Servicetekniker i Region Väst

Vi växer och behöver nu utöka vårt team med ytterligare Servicetekniker i Region Väst

Har du erfarenhet av service, kundbemötande och vill arbeta i en ansvarstagande roll så är det just dig vi söker!

Som servicetekniker hos oss har du en varierande vardag. Du kommer arbeta med att serva, reparera och installera verkstadsutrustning. Tillsammans med kundsupporten ser du till att dina planerade serviceuppdrag blir inbokade och utförda i tid runt om i regionen.

Arbetet innebär en stor mängd kundkontakt så det är viktigt i rollen att vara social och ha förmågan att skapa förtroende hos alla våra kunder.

På JB är vi mycket måna om att ge bästa möjliga service åt alla kunder så för oss är din personlighet mycket viktig, att du är ansvarsfull och pålitlig i alla relationer. Utöver det söker vi dig som har det där lilla extra.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Du kommer att ansvara för att tilldelat uppdrag blir inbokat och utfört i tid och enligt kunds önskemål
  • Självständigt rapportera, färdigställa och utlämna arbetsorder i vårt affärssystem, antingen i din telefon eller dator på plats hos kunden
  • Håller kunden uppdaterad under hela uppdraget
  • Tillsammans med koordinator planerarar ni resor och kundbesök & håller kunden uppdaterad under hela uppdraget
  • Ombesörja reservdelsbeställning till order via vår kundsupportgrupp
Vi ser att du har en avslutad gymnasieutbildning, erfarenhet av liknande arbete, ett stort intresse för bilar och teknik samt körkort, minst behörighet B.

Övrigt
  • Tillsvidareanställning på heltid ( 100% )
  • Tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse
  • Du utgår hemifrån med din tilldelade servicebil, övernattningar förekommer och även resor till huvudkontoret i Mölndal
Ansökningar kommer att hanteras löpande varvid eventuell anställning kan komma att ske innan annonstiden har gått ut, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan.

Personuppgiftshantering

JB Maskinteknik, org. nr. 556490-2996, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter: https://www.mekonomen.com/site
Mer info
Kontaktperson Niclas Kollbratt
Telefon 031 788 42 27
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Reperatör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 aug 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JB Maskinteknik är branschens största serviceorganisation med 27 tekniker från Boden i norr till Staffanstorp i syd. Vår affärsidé är att utföra installation, underhåll och kalibrering av verkstadsutrustning.

JB Maskinteknik startades som ett litet familjeföretag i Alingsås 1989 av Jan och Ulf. Genom åren har företaget växt och sedan 2010 har vi vårt huvudkontor i Mölndal strax söder om Göteborg. Vi har en egen serviceverkstad där vi utför underhåll av hjulinställning, avgasmätare, AC-aggregat, däckmaskiner med mera. Våra huvudkunder är däck-, last- samt personbil-verkstäder och bilprovningsorgan.

Vi är sedan 2005 ackrediterade av SWEDAC att utföra kalibreringar på gällande verkstadsutrustning.

JB Maskinteknik ingår sedan 2015 i Mekonomen Group AB.