Storkökstekniker / Restaurangtekniker till JASTEKO

Storkökstekniker / Restaurangtekniker till JASTEKO

Om jobbet

JASTEKO AB rekryterar nu en Storkökstekniker / Restaurangtekniker till sitt team i Göteborg.

ATT JOBBA HOS OSS

Att arbeta som Storkökstekniker / Restaurangtekniker på Jasteko blir du en väldigt viktig del i ett mindre företag med stark tillväxt . Som storkökstekniker kommer du arbeta väldigt fritt och nyttja din tekniska kunskap för att reparera och utföra service på avancerad utrustning i ett storkök. Vi har en hög ambitionsnivå där du blir vår viktigaste länk till kunden. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete i en mindre organisation där du har möjlighet att påverka.

I tjänsten ingår Servicebil & Tjänstetelefon

OM TJÄNSTE SOM STORKÖKSTEKNIKER

Som Storkökstekniker / Restaurangtekniker kommer du vara ansvarig för reparation och service på alla kökets maskiner (Diskmaskiner, ugnar, värmeskåp, fritös m,m). Det kommer även förekomma installation av system på disk- & tvättmaskiner för automatdosering av disk & tvättmedel samt förebyggande service av diskmaskiner då detta är vår kärnverksamhet. I det dagliga arbetet ingår även den påkallade servicen med akut insats vilket innebär reparationer där vi avhjälper ett akut problem & stillestånd för våra kunder. Som storkökstekniker är du en viktig länk till våra kunder & en ambassadör för ett bra diskresultat, således kommer du agera rådgivare på plats för att kunna hjälpa våra kunder att bli bättre.

I tjänsten kan det även förekomma helgjour.

VI FÖRUTSÄTTER

Att du som söker har en dokumenterad branschvana från restaurang & hotell, troligtvis arbetar du just idag aktivt inom storköksbranschen med reparation eller service av maskiner & utrustning.

Vi lägger stor vikt på
  • Social & affärsmässig personlighet
  • Dokumenterad kompetens & bakgrund från maskinservice & restaurangbranschen
  • Dokumenterad utbildning/kunskap inom EL
Rekrytering sker löpande och vi planerar tillsätta tjänster våren 2021

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månadslön
Mer info
Kontaktperson Dennis Kollberg
Telefon 0735302654
Email Mejla Dennis Kollberg
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jasteko.se
Sista ansökningsdag 10 mars 2021 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan starten har JASTEKO varit en av Göteborgs mest trogna leverantörer av produkter, system och service för disk och rengöring.

Vår styrka har genom alla år varit personlig service med hög kvalité, fokus på mjuka värden, tillgänglighet och säkra leveranser till våra kunder.

För att tillgodose alla kunders behov har vi idag blivit en specialgrossist och täcker de flesta behoven av Kemikalier, förbrukningsartiklar, Cateringsortiment och teknisk service för restauranger och storkök.