J2 Elteknik AB söker ny kollega

J2 Elteknik AB söker ny kollega

Är du intresserad att bli en av dom bästa elektrikerna i Sverige?

För att passa in i vårt gäng behöver man vara intresserad av sitt arbete. Brinna för att lära sig mer och göra saker och ting i rätt följd. Vi har system som vi arbetar efter som både ger utrymme för kreativitet men även regler hur vi skall göra. Vi är ett företag som älskar vår personal och vet hur viktiga dem är.

Lön: Enligt överenskommelse

Varje anställd hos J2 Elteknik AB har bil och telefon.

Det du behöver vara för att passa in oss hos:
  • Punktlighet
  • Brinna för sitt arbete
  • Viljan att utveckla sig
  • Hög grundkompetens
  • Ansvar över sina egna arbeten
  • Arbeta självständigt
  • Arbeta i grupp
  • Sociala kompetens
Är du intresserad att ta nästa kliv i din karriär? Då är J2 helt rätt för dig!

Vi arbetar inom både renovering och nybyggnation. Arbetet innefattar både service och entreprenadsarbeten.

Data - Kraft - Belysning - Larm - Styr - Kyla - CCTV m.m

Tveka inte att kontakta oss!
Mer info
Kontaktperson Johan Mårtensson
Telefon 031-551526
Email Mejla Johan Mårtensson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://j2elteknik.se
Sista ansökningsdag 17 feb (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

J2 Elteknik AB är en elinstallatör utanför Göteborg som startades 2009 av Johan Mårtensson och Johan Backegårdh. Från den första dagen har det varit en vision om ett företag där kunder återkommer. Ett stabilt företag med en stor kundkrets.

Vårt mål är att inneha en kundkrets som består både av privatpersoner och företag. Att kunna utföra arbeten och elinstallation.

Idag har vi en stabil grund att stå på och företaget har expanderat till att bestå av totalt sex duktiga elektriker. Vi får nya kunder varje vecka och dem flesta genom rekommendationer. Vi är stolta och glada då många gamla kunder kommer tillbaka och nya kunder tillkommer efter rekommendationer. Det är ett kvitto på att vi gör bra ifrån oss samt att vi uppfattas positivt på marknaden.

Måndagsmöte

Varje måndagsmorgon träffas alla på företag för ett möte, "måndagsmötet". På vårt möte diskuteras aktuell planering, arbeten som är slutförda. Vi går igenom aktuella elsäkerhetsfrågor och uppdateringar av våran föreskrifter så som SS EN 436 40 00. Vi samtalar om aktuella anbud som vi har lämnat. Stort fokus är på pågående projekt och lösningar, att hela tiden inneha kedjan från leverantör till installatör. Att vi aktivt skall arbeta för att vara konkurrenskraftiga och lämna proffsiga resultat.

Personal

J2 Elteknik AB har en policy att personalen skall gå 2 kurser om året, kurserna bestäms mellan företagsledning och den anställda. Att vilja lära sig är trots allt den viktigaste nyckeln till lyckad utveckling. Företagets kunskap är så stark som den svagaste länken, därför skall alla med.

Alla som är anställda hos J2 är vad J2 Elteknik AB är. Varje person har en nyckelroll på företag och dess framgångar, tillsammans skall vi fortsätta vara dom elektrikerna kunderna vill att vi skall vara.

J2 Elteknik AB har även en företagspolicy där våra montörer får ta del av vinsten som blir efter bokslut. Därav är alla som arbetar på J2 Elteknik AB "delägare" och gör sitt yttersta för företaget.

Vår målsättning är och kommer alltid att vara nöjda kunder. Den målsättningen gör oss inte unik men våra kunder talar för sig själva.

Det är lätt att komma i kontakt med oss.
Välkommen in i ljuset!