Account Manager till J:son Handels AB, Göteborg

Account Manager till J:son Handels AB, Göteborg

Trivs du i en familjär kultur och i ett företag som växer och utvecklas? Vi söker nu en

Account Manager

till Göteborg

Som Account Manager ansvarar du för försäljningsutveckling och tillväxt inom både yrkeskläder samt profil- och presentreklam. Det gör du genom att utveckla den befintliga kundbasen samt genom att bearbeta och förvärva nya kunder. Tjänsten innebär att du har ett affärsansvar och löpande planerar och genomför kundbesök, tar ansvar och följer din budget med uppsatta försäljningsmål. Du ansvar för att kundavtal upprättas och att prisavtal är uppdaterade. Du rapporterar och gör uppföljning via vårt CRM-system och i vårt affärssystem Pyramid. Du rapporterar månadsvis till VD.

Din profil

För att lyckas som Account Manager hos oss tror vi att du är en målfokuserad säljare som är en stjärna på nätverkande. Du har en tydlig struktur och strategi i din försäljningsteknik. Vi ser helst att du
  • Har erfarenhet från branschen
  • Har minst 3 års erfarenhet som säljare
  • Har förståelse för hållbara och långsiktiga affärer
  • Är van användare av IT-system
Du är bekväm med självständigt arbete samtidigt som ett nära samarbete med dina kollegor är mycket viktigt. Du är en engagerad lagspelare som har ett ansvarstagande och inspirerande arbetssätt, och du tar dig gärna an utmaningar och är resultatorienterad. Du är den som lätt identifierar nya affärsmöjligheter.

Vi erbjuder

Hos oss får du en ansvarsfull roll som Account Manager, där du bidrar till företagets utveckling samt att skapa goda kundrelationer och tillväxt. Du blir en del av Json. Vi vill att ditt fokus ska vara på försäljning, tillväxt och prospekts och därför finna vårt backoffice som sköter mycket av administration och leveransbevakning.

Regelbundna säljmöten med alla i vårt säljteam sker på vårt huvudkontor. Du välkomnas till en familjär kultur och till ett företag som utvecklas och växer. Vi hoppas att du, liksom Json, ser värdet i att skapa teamkänsla. Vi alla på företaget arbetar för samma sak, dvs. goda och hållbara kundrelationer.

Kontakt

För frågor om tjänsten kontakta Jennie Johansson på 0733 - 779971.

Välkommen att söka tjänsten som Account Manager och bli en del av vårt team!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 18 jan 2020 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Json är ett familjeföretag som startade 1974 och därmed har vi hunnit få mer än 40 års erfarenhet inom branschen. Vi erbjuder företagskunder hjälp med lösningar och framgång i sin profilering genom att välja enhetligt urval av arbetskläder och profilprodukter. Det bygger ett tydligt varumärke och skapar synlighet för våra kunder. Vi skapar unika webshopar åt våra kunder vilket ger ett mervärde i form av kostnadskontroll, besparing och enhetlighet. Vi levererar till kunder i hela världen. Json har butiker i Gnosjö, Jönköping, Göteborg, Halmstad, Helsingborg och Ängelholm. Vårt huvudkontor och centrallager finns i Gnosjö. För mer information om oss var god se www.jsonhandels.se.