Utförare på LA Takvård Göteborg

Utförare på LA Takvård Göteborg

Hej alla jobbsökande kamrater!

Jag är franchisetagare för ett företag som heter LA Takvård AB och söker nu en kollega som ska jobba med mig inom just Takvård som utförare!

UTFÖRARE:

Som utförare hos LA Takvård AB har du en central roll i företaget. Därför ställer vi höga krav på dig som utförare vad gäller noggrannhet, problemlösning, effektivitet samt att du alltid arbetar för att överträffa kundens förväntningar. Utförarna är de som arbetar närmast slutkunden och är således företagets ansikte utåt.

Arbetsbeskrivning:

Rollen som utförare hos oss innebär att du utför takvård på ett korrekt och säkert sätt enligt Handbok LA Takvård. Kontakten med kunden är en central del i arbetet och som utförare ansvarar du för att kunden bemöts på ett professionellt och tillmötesgående sätt. Det är även utförarens ansvar att se till att de fordon och utrustning som används är hela och rena och att materialen underhålls enligt gällande instruktioner.

Kompetenser:

Som utförare bör du vara flexibel och tycker om att lösa problem. Den sociala kontakten med kunderna är viktig och därför vill vi att du ser det som en utmaning att alltid överträffa kundernas förväntningar. Att verka för gott samarbete mellan andra medarbetare och att alltid uppträda positivt och coachande är egenskaper som vi värderar högt. Du bör kunna utrycka dig väl på svenska. B-körkort är ett krav.

Organisatorisk tillhörighet:

Som utförare arbetar du direkt under distriktschefen vilket också innebär att du rapporterar direkt till distriktschefen.

PS: Är ett väldigt fysiskt jobb och du bör inte vara höjdrädd!

Är ett säsongsbetonat arbete , säsongen brukar dra igång runt 1 mars till och med 31 november beroende på väder / annonsen gäller säsong 2020

Mina kontakt uppgifter är:
0765-353300
Jeff.niklasson@takvard.se

Skicka gärna Mail med personligt brev samt CV.

Eller skriv här på Facebook , går också bra att ringa om du har några frågor.

Tjänsten är en timanställning på hel tid till att börja med.

Länge leve taket.
Mer info
Kontaktperson Jeff Niklasson
Telefon 0765-353300
Email Mejla Jeff Niklasson
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.takvard.se
Sista ansökningsdag 4 jan 2020 (43 dagar kvar)