UPPSÖKANDE FÖRETAGSFÖRSÄLJARE J BIL ARÖD

UPPSÖKANDE FÖRETAGSFÖRSÄLJARE J BIL ARÖD

Vi söker en uppsökande företagsförsäljare av transport- och personbilar till vår fina anläggning i Aröd. Du kommer att vara med i säljteamet och hjälpa till att lyfta vårt gäng till nya höjder. Din främsta arbetsuppgift kommer vara att proaktivt boka in möten hos kund eller till vår anläggning. Övriga arbetsuppgifter innefattar ta emot kunder i hallen, hantering av begagnade bilar, delta på events och skyltning av bilhall. Som person är du driven, social och positiv. Du har erfarenhet av uppsökande försäljning och känner dig trygg i den rollen.

Egenskaper som vi värdesätter är personlig drivkraft, entusiasm och en god människokännedom. Det är även av yttersta vikt att du förstår våra våra kärnvärden fullt ut och är beredd att jobba enligt dem till 100%.

God kunskap i svenska i tal och skrift. Körkort B fordras.

Vi erbjuder dig tjänstebil, laptop och mobil. Du kommer få utbildningar inom våra produkter, finansieringslösningar och försäkringar mm.

Varaktighet: Tillsvidareanställning.

Tillträde: Omgående / Enl överenskommelse.

Arbetstid: Heltid, 6 månaders provanställning.

Ansökan: Skicka in ett CV och ett personligt brev till Lucas Göransson, försäljningschef J BIL Aröd på e-post: lucas.goransson@jbil.se. Han nås även på telefon 070-431 73 00 för frågor om tjänsten. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Telefonförsäljare, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.jbil.se/
Sista ansökningsdag 21 mars 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

J BIL är ett värderingsstyrt företag vars två viktigaste mål är kundnöjdhet och personalens trivsel och engagemang. Vi jobbar efter våra kärnvärden Kärlek, Energi och Dynamik. Hos oss är det viktigt att besluten fattas av den som har kunskapen, samt att alla blir sedda och bekräftade varje dag.

Vi är auktoriserad återförsäljare av Peugeot, Mitsubishi, Mazda, Hyundai, Jeep och Alfa Romeo och omsätter närmare 2 miljarder kronor och har runt 180 anställda över hela Stockholm och Göteborg. Vi säljer och utför service/reparationer på både nya och begagnade person- och transportbilar. Vi finns på fyra anläggningar runt om i Stockholm, i Väsby, Haninge, Täby och Vällingby samt tre anläggningar i Göteborg i Aröd, Frölunda och Tagene.