FORDONSTEKNIKER J BIL ARÖD

FORDONSTEKNIKER J BIL ARÖD

Vi söker en fordonstekniker till vår anläggning i Aröd. Vi söker dig som strävar efter att ge kunderna bästa tänkbara service. Engagemang och samarbete kännetecknar dig. Vidare är du självständig och strukturerad ditt arbete för att hålla tidsplan gentemot kund. Vi lägger stor vikt på personlighet och att du förstår våra kärnvärden och är beredd att jobba enligt dem till 100%.

Dina arbetsuppgifter består av att felsöka och reparera fordon samt specialutrusta fordon.

God kunskap i svenska i tal och skrift. Körkort B. Tidigare dokumenterad erfarenhet av felsökning av fordon och goda kunskaper inom fordonselektronik. Körkort B fordras.

Varaktighet: Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning
Tillträde: Omgående / Enl överenskommelse
Arbetstid: Heltid, 6 månaders provanställning

Ansökan:
Skicka in ett CV och ett personligt brev till Anders Jansson, verkstadschef Aröd på e-post anders.jansson@jbil.se. Han nås även på telefon 031-897912 för frågor om tjänsterna.

Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.jbil.se/
Sista ansökningsdag 10 juni 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

J BIL är ett värderingsstyrt företag vars två viktigaste mål är kundnöjdhet och personalens trivsel och engagemang. Vi jobbar efter våra kärnvärden Kärlek, Energi och Dynamik. Hos oss är det viktigt att besluten fattas av den som har kunskapen, samt att alla blir sedda och bekräftade varje dag.

Vi har tre anläggningar i Göteborg: Aröd, Frölunda och Tagene samt fyra i Stockholm: Väsby, Haninge, Täby och Vällingby.

Vi är auktoriserad återförsäljare och verkstad för varumärkena Peugeot, Mitsubishi, Mazda, Hyundai, Jeep och Alfa Romeo. Vi säljer och utför service/reparationer på både nya och begagnade person- och transportbilar. Med runt 180 anställda i Stockholm och Göteborg omsätter vi närmare 2 miljarder kronor.

Varmt välkommen till J BIL - bilglädje hela vägen!