Bilplåtslagare

Bilplåtslagare

Vi söker bilplåtslagare till vårt Skadecenter i Göteborg
J BIL är ett värderingsstyrt företag vars två viktigaste mål är kundnöjdhet och personalens trivsel och engagemang. Vi jobbar efter våra kärnvärden Kärlek, Energi och Dynamik. Hos oss är det viktigt att besluten fattas av den som har kunskapen, samt att alla blir sedda och bekräftade varje dag.

Vi söker nu en person att arbeta som bilplåtslagare vid vårt Skadecenter i Göteborg. Här är vi ett fullskaligt Skadecenter som jobbar med alla typer av plast- och plåtskador i en modern verkstad med de allra bästa förutsättningarna. Idag har vi auktorisationer för Peugeot, Citroën, Hyundai, Mitsubishi och Opel.

Om jobbet
I rollen som skadereparatör kommer du att få arbeta med att lösa varierande fordonsskador som reparations- och karosseriarbeten. Som skadereparatör på hos oss kommer du att få arbeta med Peugeot, Citroën, Hyundai, Mitsubishi och Opel och få regelbunden utbildning hos våra märkesleverantörer. Du kommer att ingå i ett team med duktiga skadereparatörer.

Om dig
För oss är det viktigt med rätt person är på rätt plats. Din personlighet och attityd är därför avgörande för tjänsten. Du är en person som kan arbeta självständigt men även som en del i ett arbetslag. Du är noggrann, har ett gott handlag och en vilja att hela tiden bli bättre. Vidare är du positiv och har en god förståelse för kundens behov.

Krav och meriter
Genomförd fordonsteknisk utbildning med inriktning karosseri eller 5 års erfarenhet
Arbete med moderna riktbänkar och större skador är meriterande
Certifikat eller vidareutbildningar är meriterande

Varaktighet: Tillsvidareanställning, inleds med 6 månaders provanställning

Tillträde: Omgående/enligt överenskommelse.

Arbetstid: Heltid, måndag-fredag.

Ansökan
Ansök senast 29 januari 2023. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Alexander Drobacvia alexander.drobac@jbil.se. Ansökningar behandlas löpande, så det är bra om du hör av dig så fort som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Bilplåtslagare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 jan 2023 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är auktoriserad återförsäljare och verkstad för varumärkena Peugeot, Opel, Citroën, Mitsubishi, Mazda, Hyundai, Jeep och Alfa Romeo. Vi säljer och utför service/reparationer på både nya och begagnade person- och transportbilar.