Snickare/Betongarbetare

Snickare/Betongarbetare

Jålab Bygg AB är ett byggföretag verksamt inom Storgöteborg sedan 1991. Vi omsätter i dagsläget ca 150 miljoner kronor och är ca 30 anställda.

Struktur och god arbetsmiljö sätter vi högt på vår agenda, vi är därför ISO-certifierade inom kvalité, miljö och arbetsmiljö.

När man jobbar på Jålab medverkar man till att kontinuerligt utveckla bolaget så att vi även framöver skall kunna leverera högkvalitativa byggnader som svarar mot dagens allt tuffare krav både vad gäller god beständighet, en sund miljö samt ett lågt energibehov.

Vi behöver utöka vår duktiga personal med fler snickare och betongarbetare.

Vi söker:

Dig som är en kompetent snickare eller betongarbetare och har hög arbetsmoral, är intresserad av att bredda dina kunskaper och gillar att ha variation inom yrket.

Du skall ha gått Bygg & Anläggningsutbildning samt ha godkänt yrkesbevis, hantera svenska i tal och skrift. Kunna jobba lika bra självständigt som i grupp samt bidra till att vilja utveckla företagets arbetsmetoder och processer.

B körkort är ett krav

Just nu jobbar vi bla med:

Tillbyggnad av Marstrands Havshotell

Ombyggnation av simbad i Hjällbo

Nyproduktion av bostäder i Sisjön

Fasadrenovering i Mölndal

Tillsättning av tjänsterna sker löpande så gör en ansökan på info@jalab.nu redan idag eller via vårt kontaktformulär på hemsidan. www.jalab.nu

Alternativt skicka den till Jålab Bygg AB Lergodsgatan 1,
417 07 Göteborg.

Ev frågor ang tjänsterna besvaras av Martin Karlsson
031-508600.
Mer info
Kontaktperson Martin Karlsson
Telefon 031-508600
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 okt (30 dagar kvar)