Regionsansvarig elinstallatör Västra Götaland

Regionsansvarig elinstallatör Västra Götaland

Vill du arbeta i en omväxlande roll som elektriker där du får ta ansvar och utvecklas?

Arbetsuppgifter:
Installera laddboxar i Göteborgs närområde. Primärt hos privatpersoner. Varierande förutsättningar och miljöer. Mycket eget ansvar och frihet med målsättningen att få en så pass nöjd kund att de rekommenderar oss till andra.

Ansvarsområden:
Du ansvarar för våra installationer av laddboxar i regionen västra götaland med fokus på Göteborgs närområden.

Bostadsrättsföreningar och företag: Undersöka förutsättningarna för installation, räkna på kostnaderna och lämna offert och projektleda installationen.

Personal: Upplärning, utveckling och kvalitetssäkring. När något går åt pipan så behöver du se till att det åtgärdas och att samma sak inte händer igen.

Vem är du?
Som person är du initiativtagande, noggrann, teknikintresserad och drivs av att skapa nöjda kunder genom snygga elinstallationer och ett bra kundbemötande. Du är bekväm med att ta egna beslut samtidigt som du förstår vikten av att ta hjälp med det som du inte är helt säker på.

Du har god erfarenhet av elinstallationer. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, behärskar engelska och innehar B-körkort.

Vi erbjuder:
Som elinstallatör hos oss har du ett fritt och självständigt arbete, samtidigt som du får uppbackning av ditt team och experter både internt och externt. Vi har en platt organisation med korta beslutsvägar och vi erbjuder ett omväxlande och intressant arbete i ett expansivt företag i en expansiv bransch.

Ansökan
Vi bearbetar ansökningar löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten kan du vända dig till VD Max Söderberg 0707-75 61 59

Om arbetsgivaren
Vår resa har bara börjat och vi har så mycket framför oss. I en bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort behöver vi alltid ambitiösa, drivna och engagerade medarbetare som vill hänga med oss att påskynda omställningen till förnybar energi genom solceller och laddboxar för laddningsbara bilar.

Vi tror på att 'ingen kan göra allt, alla kan göra något'. Vi är inspirerade av människor som tagit taktpinnen och står i frontlinjen för globala initiativ till att förbättra vår planet.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.jarfallaenergi.se/
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren