Elinstallatör laddboxar Göteborg

Elinstallatör laddboxar Göteborg

Vill du arbeta i en omväxlande roll som elektriker där du får ta ansvar och utvecklas?

Arbetsuppgifter:
Installera laddboxar i Göteborgs närområde. Primärt hos privatpersoner. Varierande förutsättningar och miljöer. Mycket eget ansvar och frihet med målsättningen att få en så pass nöjd kund att de rekommenderar oss till andra.

Vi drar el från närmsta elcentral med mer än 16A så att vi kan dra fram 5G2,5 till laddaren. Ibland är det mätarskåpet och ibland en undercentral. Ofta sätter vi upp en egen mindre kapsling. Laddarna ansluter smidigt mot internet via 4G. Vi rekommenderar oftast en energimätare som sänker laddhastigheten för att skydda huvudsäkringarna (kallat lastbalansering). Energimätaren installeras i mätarskåpet för att läsa av totalt effektuttag och skicka datan till laddaren som agerar på informationen. Arbetet tar normalt 1-4h.

Till vis del samarbetar flertalet installatörer vid större projekt där flertalet laddare ska installeras i flerbilsgarage hos bostadsrättsföreningar eller företag.

Ansvarsområden:
Du ansvarar för våra installationer av laddboxar primärt i ett geografiskt begränsat område nära Göteborg. Men ibland kan din kompetens behövas upp till en timme från Göteborg.

Vem är du?
Som person är du initiativtagande, noggrann, teknikintresserad och drivs av att skapa nöjda kunder genom snygga elinstallationer och ett bra kundbemötande. Du är bekväm med att ta egna beslut samtidigt som du förstår vikten av att ta hjälp med det som du inte är helt säker på.

Du har god erfarenhet av elinstallationer. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift, behärskar engelska och innehar B-körkort.

Vi erbjuder:
Som elinstallatör hos oss har du ett fritt och självständigt arbete, samtidigt som du får uppbackning av ditt team och experter både internt och externt. Vi har en platt organisation med korta beslutsvägar och vi erbjuder ett omväxlande och intressant arbete i ett expansivt företag i en expansiv bransch.

Ansökan
Vi bearbetar ansökningar löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten kan du vända dig till VD Max Söderberg 0707-75 61 59

Om arbetsgivaren
Vår resa har bara börjat och vi har så mycket framför oss. I en bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort behöver vi alltid ambitiösa, drivna och engagerade medarbetare som vill hänga med oss att påskynda omställningen till förnybar energi genom solceller och laddboxar för laddningsbara bilar.

Vi tror på att 'ingen kan göra allt, alla kan göra något'. Vi är inspirerade av människor som tagit taktpinnen och står i frontlinjen för globala initiativ till att förbättra vår planet.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.jarfallaenergi.se/
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren