Kundansvarig Bolån till Lånekoll i Göteborg

Kundansvarig Bolån till Lånekoll i Göteborg

Lånekoll växer och utvecklas i stabil takt och nu söker vi dig som vill accelerera resan ännu mer! Vi söker dig som har förkunskaper inom finans, helst bolån, och är en klippa på att vårda kunder genom viktiga processer i deras liv. Vi söker dig med engagemang som kan kliva in och ta Lånekoll till nästa nivå!

Om Lånekoll

Lånekoll är en privat låneförmedlare som erbjuder personlig service för att underlätta för privatpersoner att hitta de bästa lånevillkoren för såväl bolån som privatlån och kreditkort. Erbjudandet går ut på att helt kostnadsfritt hjälpa kunder att utvärdera och konkurrensutsätta hela sitt kreditengagemang. Målsättningen är att minska räntekostnaderna för kunden.

Bakom bolaget står grundaren och entreprenören Pontus Holgersson som har mångårig bakgrund inom bank- och finansbranschen. Övriga delägare är bland annat Max Matthiessen och Optimizer Invest. Läs mer om Lånekoll här: https://www.lanekoll.se/om-lanekoll

Om tjänsten

I tjänsten som Kundansvarig Bolån ansvarar du för kunden genom hela processen från lånelöfte till utbetalning av bolånet. Utöver den direkta kundkontakten innebär rollen också att ha löpande dialog med våra kreditgivare och samarbetspartners. Ditt främsta fokus är att jobba proaktivt med fokus på högsta service för kunderna.

Din närmsta chef kommer vara lyhörd och uppmuntra dig till delaktighet och möjlighet att växa internt såväl som människa. Med dedikerade och engagerade kollegor och ett coachande ledarskap ges du alla förutsättningar för att lyckas i rollen!

Några av dina arbetsuppgifter
  • Nykundsbearbetning via telefon och personliga möten utifrån leads
  • Ansvara för kunden genom hela bolåneprocessen
  • Löpande dialog med kreditgivare och samarbetspartners
  • Säkerställa att kunderna får det bästa erbjudandet utifrån kundens behov och förutsättningar
Passande profil
  • Vana av att arbeta med telefon som främsta verktyg
  • Erfarenhet av att arbeta inom bank
  • Flytande språkkunskaper i svenska och engelska
  • Erfarenhet av bolånehandläggning är starkt meriterande
  • Swedsec-licens inom bolån är starkt meriterande
Dina personliga egenskaper värderas högt i denna roll. Vi ser det som en självklarhet att du är en driven lagspelare som ständigt vill utvecklas. Du är trygg i att arbeta självständigt, är kommunikativ och har en känsla för struktur. Om du har vilja, driv och hjärtat på rätt ställe tror vi att du kan lära dig mycket på plats. För rätt person erbjuds goda utvecklingsmöjligheter, generösa villkor samt chansen att få vara med i ett roligt skede i Lånekolls resa mot framgång.

Praktiskt

Start: Så snart som möjligt
Placering: Göteborg, centralt

Omfattning/arbetstider: Heltid 40h, kontorstider

Kontrakt: Tillsvidareanställning, provanställning tillämpas

För den här tjänsten samarbetar Lånekoll med Ivy Talents. Frågor (inte ansökningar) gällande rollen är välkomna till ansvarig rekryterare Tom på 0762 135 006 eller tom@ivytalents.se. Vi selekterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas omgående. Därför rekommenderar vi att du visar ditt intresse för rollen redan idag och vi ser fram emot att lära känna just dig!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 juni 2021 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi erbjuder rekrytering- och bemanningslösningar inom affärsområdena ekonomi, marknad, HR, kontor & administration.