Transportbilssäljare till Iveco - Göteborg

Transportbilssäljare till Iveco - Göteborg

Iveco mår bra i Sverige, vi är upptagna och behöver förstärka vår säljorganisation i Göteborg - därför söker vi säljare som vill vara en del af vårt engagerade säljteam.

Iveco med huvudkontor i Turin, Italien, är Europas näst största producent av transportbilar och lastbilar. Iveco utvecklar, producerar och säljer last- och skåpbilar från 3,2 tons totalvikt och uppåt. I Sverige är Iveco representerat av ett helägt dotterbolag, Iveco Sweden AB, som verkar via 2 egna filialer och ett antal återförsäljare.

Om jobbet:
Detta arbete är i stor utsträckning baserat på uppsökande försäljning ute hos kunderna. Därför ställs det stora krav på självständig och strukturerad arbetsinsats där kundens behov hela tiden är i fokus. Vi värdesätter egenskaper som engagemang, lojalitet och intresset för att göra affärer.

Därutöver ingår följande arbetsuppgifter i tjänsten:
  • Bearbetning av den lokala marknaden genom telefon, besök och uppföljning
  • Offerering och försäljning, från första kontakt till leverans
  • Försäljning av begagnat lager, när möjligheten och tiden är för det
  • Deltaga i lokala mässor och andra arrangemang.
Om dig:
Vi söker dig med god etik och affärsmannaskap. Erfarenhet från bilbranschen är en fördel men absolut inget krav. Det viktigaste är att du brinner för försäljning och att skapa goda relationer med kunden. Du har grundläggande kunskaper i data och är självgående inom ramarna för företaget policy. Du skall kunna arbeta självständigt och kunna driva dig själv i det dagliga arbetet och vara införstådd med att resultat uppnås genom hårt arbete.

Vi erbjuder:
Vi erbjuder en bra fast lön plus provision samt tjänstebil. Du arbetar utifrån vår anläggning i Göteborg, här är vi ett tjugotal engagerade medarbetare och därtill kommer du att arbeta i en internationell organisation präglad av en stark entreprenörsanda. Vi ger dig en grundlig produktträning och övrig utbildning inom Ivecos produkter. Du rapporterar till försäljningschefen för Iveco Sweden AB Peter Bjurström.

Din ansökan
Passar detta arbete dig? Sänd då din ansökan till oss. Rekryteringsprocessen sker löpande tills vi finner den rätta så sänd in din ansökan redan idag om du är intresserad.

Om du har frågor kring ovanstående tjänst är du välkommen att kontakta Försäljningschef Peter Bjurström på +46 42 20 20 73 eller Försäljningsdirektör Anders Nilsson på +46 705-43 24 24

Vi ser fram emot att höra av dig.
Mer info
Kontaktperson Peter Bjurström
Telefon +46 42 20 20 73
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.iveco.se
Sista ansökningsdag 4 okt 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Iveco utvecklar, producerar och marknadsför ett brett spektrum av lätta, medium och tunga nyttofordon, entreprenadfordon, stads- och intercity-bussar samt specialfordon till bruk inom brandsläckning, off-road, militären och civilförsvaret.
Iveco har ca. 25.000 anställda och 24 produktionsverksamheter fördelade på 11 länder över hela världen och sätter i bruk de senaste teknologierna utvecklade på 6 forskningscenter. Utöver Europa finns verksamheten i Kina, Ryssland, Australien, Argentina, Brasilien och Sydafrika. Fler än 5.000 serviceplatser i mer än 160 länder garanterar teknisk support över hela jorden där det finns en Iveco-lastbil i arbete. Läs mera på www.iveco.se.