Senior Rekryteringskonsult till Göteborg

Senior Rekryteringskonsult till Göteborg

sökord: HR-specialist, HR, Recruitment Consultant, Rekryteringskonsult, Rekryterare, Headhunter, Chefsrekryterare, Headhunter, Personalchef, Göteborg, HR Konsult, Konsultchef

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB söker nu en driven rekryterare till vårt Göteborgskontor.
Vi arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg och teknik.

Isaksson har sedan starten 2004 vuxit med våra nöjda kunder och expanderat successivt genom åren. Ditt arbete som rekryteringskonsult hos Isaksson handlar om att hjälpa både kandidater och företag att växa.
Vi har ett stort antal rekryteringsuppdrag aktiva och arbetar med både små och stora kunder över hela Sverige.
Vi har funnits i Göteborg sedan 2013 och vårt kontor är fr.o.m. september beläget på Avenyn.

Arbetsuppgifter
I rollen som Rekryteringskonsult äger du hela rekryteringsprocessen, från start till avslut och uppföljning. Du genomför fördjupade företags- och kravprofilsanalyser, search, headhunting, urvalsarbete, referenstagning, genomförande av intervjuer, presentation av kvalificerade kandidater och support vid avtalsskrivning.
Självklart följer du upp dina uppdrag med både kunder och kandidater och arbetar aktivt och bidragande till utveckling av såväl affären som Isakssons interna rutiner och processer.
Tillsammans med drivna kollegor arbetar du mot uppsatta mål och fortsatt tillväxt.

Kompetensprofil
Vi söker dig som har minst ett par års dokumenterad arbetslivserfarenhet av rekrytering och vi tror att du har en akademisk utbildning.
Erfarenhet från branscherna bygg, fastighet och teknik är meriterande. Är du certifierad i något testverktyg är detta också önskvärt.
Mycket god datavana är ett krav.

Personliga egenskaper
Du är en naturlig nätverksbyggare med förmåga att skapa och utveckla relationer. Du har ett affärsmässigt driv och tycker det är kul att vara med och skapa resultat och växa med ditt företag.
Hos oss är det full fart på såväl kollegor som kunder och för trivas med oss motiveras du av ett högt tempo och en hög aktivitetsnivå.
Du har en positiv grundsyn och brinner för att lyckas i ditt arbete! Du är strukturerad, kan administrera och prioriterar din tid på ett effektivt sätt.

Anställningsform
Tillsvidare

Vad erbjuder vi på Isaksson?
Vi erbjuder dig ett spännande arbete i ett företag som brinner för hälsa och arbetar aktivt med olika hälsoprojekt. Vi har sedan starten 2004 arbetat nytänkande och passionerat med mottot att lösa uppdrag med både fart och kvalité.
Du blir en viktig tillgång i vårt bolag och gäng där du har möjlighet att påverka både din egen situation och företagets framgång.

Ansökan
Är du en nyfiken, driven och relationsorienterad rekryterare? Välkommen att söka till oss! Vi intervjuar kandidater löpande och räknar med att tjänsten skall vara tillsatt innan sista ansökningsdag.
Om du har frågor rörande tjänsten kontakta Ira Isaksson via mail ira@isakssonrekrytering.se eller telefon 0704-85 75 59.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv samt medlem av Sveriges Byggindustrier BI.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Isaksson Rekrytering
Sista ansökningsdag 31 aug (12 dagar kvar)