Inkassorådgivare till Intrum i Göteborg!

Inkassorådgivare till Intrum i Göteborg!

Vi söker nu en Inkassorådgivare till vår kund Intrum i Göteborg! Är du en serviceinriktad problemlösare och bra på att samarbeta? Har du erfarenhet av ekonomi eller inkasso? Varmt välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN

Vi söker nu en Inkassorådgivare till Intrum i Göteborg. Du kommer att ingå i ett härligt team som har en bred kompetens inom egenägda fodringar. Tjänsten innebär att du får en möjlighet att vara med och forma deras nya Large Ticket-team som arbetar med deras egenägda större fordringar.

De arbetar med hög vilja att ständigt utvecklas och testa nya arbetssätt. I rollen är det fokus på slutkunder, inkassering, engagemang och hög vilja som står i fokus. Du kommer att få ett omväxlande och utvecklande arbete där du får möjlighet att hjälpa människor till en sund ekonomi. Det är en affärsmässig roll och mycket administrativa uppgifter.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med ekonomi, finans, försäljning, bank, kundservice eller liknande arbete. Har du erfarenhet från inkassohandläggning är det meriterande.

Du kombinerar ett starkt driv och resultatfokus med en stor portion ödmjukhet. Du tycker om och trivs med att arbeta mot mål. Du utmanar dig själv och andra genom att ha ett proaktivt och kreativt förhållningssätt och har förmågan att fatta tuffa beslut och förmedla/förklara dessa på ett professionellt och pedagogiskt sätt.

Vi ser gärna att du uppskattar mötet med andra människor och som drivs av att hitta de bästa lösningarna för företagets slutkunder och du kan på ett ödmjukt sätt sätta dig in i andra människors situation och skapa förtroende. Du är positiv och har ett intresse i att bidra till ett fortsatt förändrings- och förbättringsarbete för att säkerställa kvalitet i företagets leverans. Slutligen ser vi att du är en god lagspelare och vill vara med och bidra till både team spirit och ett gott resultat.

Uppskattar du en arbetsplats där utvecklande, nytänkande och kreativitet uppmuntras så kommer du att trivas!

Om anställningen
  • Placeringsort: Göteborg
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: Efter överenskommelse
  • Anställningsform: Sex månaders visstidsanställning, därefter fastanställning hos kund
Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Om intrum:
Intrum är ett marknadsledande kredithanteringsbolag i Europa och sitter mitt i centrala Göteborg. De är ett värderingsstyrt bolag som lever efter värderingarna Empathy, Ethics, Solutions och Dedication.

Intrum erbjuder dig ett utvecklande arbete där du får möjlighet att hjälpa människor till en sund ekonomi. Genom att varje dag vilja vara lite bättre än gårdagen, tar de fram det bästa hos varandra. Branschen förändras konstant och de är därför alltid på väg framåt och slutar aldrig att utvecklas. Uppskattar du att arbeta i ett team där utveckling, samarbete och kreativitet uppmuntras kommer du att trivas i företaget.

Det ingår en betald utbildning när du börjar så att du känner dig trygg i din roll och med de uppgifter som du ska utföra. Du erbjuds också samtalscoaching för att du ska lyckas så bra som möjligt och utvecklas i din roll.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 dec 2022 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.