Global Projektledare

Global Projektledare

Global Projektledare med ansvar för Produktutvecklingsprojekt

Ansvar & Arbetsuppgifter
Projektledaren får helhetsansvaret att leda utvecklingen av nya plattformar och produkter för batterier och batteriladdare. Arbetet innebär att i samarbete med såväl kolleger som kundernas utvecklingsavdelningar tillse att leverera produkter och lösningar i enlighet med kraven från beställaren. Du blir delaktig i ett tidigt skede och ansvarar för att arbetet med att utveckla och produktionssätta den nya produkten drivs framåt och att projektet möter överenskommen tidsplan och budget.

Projektledaren är ansvarig från specifikation, utveckling, via prototypframtagande, testning och verifieringen tills produkten är i volymproduktion. I projekten ingår specialister från olika kompetensområden exempelvis teknikutveckling, inköp, produktion, marknad och kvalitet.

Projektstyrningen är under utveckling inom koncernen och Projektledaren kommer att vara en del i detta arbete. Det kommer att erbjudas stora möjligheter att påverka projektmodell och arbetssätt för kommande produktutvecklingsprojekt.

Positionen är på koncernnivå, med placering i Växjö alternativt på utvecklingsenheten i Göteborg och rapportering sker till vice President Technology.

Kompetenser & Erfarenheter
Vi tror att rätt person har en teknisk högskoleutbildning samt ett antal års erfarenhet som Projektledare av teknikutvecklingsprojekt. Har du dessutom arbetat utifrån tydliga projektmodeller inkluderat produktionssättning så är du den vi söker. Goda svenska och engelska kunskaper är ett krav. Meriterande är erfarenhet inom området batteriladdare och/eller litium jon batterier.

Micropower är ett expansivt och värderingsstyrt bolag. Vi lägger stort fokus på dina personliga styrkor vilka bland annat kännetecknas av att du är en verksamhetsinriktad, prestigelös person som har en förmåga att se helheten och ta beslut därefter. Du är proaktiv med ett stort driv och engagemang som trivs bäst i en utvecklande miljö.

Erbjudande & Ansökan
Hos Micropower får du utvecklas och utveckla. Du erbjuds en ny och central position inom en snabbväxande och välmående koncern. Du får en stor frihet att själv påverka innehållet i rollen, där dina egna insatser innebär en stor inverkan på koncernens resultat.

För mer information och för att skicka in din ansökan besök www.interselection.se och gå vidare till aktuella rekryteringar. Du kan även kontakta vår konsult på Interselection Kjell Eriksson, 0709-41 90 09. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer kommer att genomföras på andra sidan årsskiftet. Välkommen!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Micropower Group är en internationell koncern som designar, tillverkar och marknadsför industriella system och produkter för batterier och batteriladdning. Micropower verkar i en spännande bransch då elektrifiering av produkter och marknader är högaktuellt. Här står företaget i framkant inom Litiumjonteknologi.

Micropower har sitt HQ i Växjö där även huvudproduktionen av batteriladdare ligger samt deras batterifabrik som är en av de största i Europa. Koncernen har egna bolag i Europa, Kina och USA för både försäljning och utveckling. Med en omsättning på 750 MSEK och ett kraftfullt team på 330 anställda så satsar Micropower i sin 5-årsplan att tredubbla omsättningen.

Mer information om Micropower kan du hitta på www.micropower-group.se.

Nu söker Micropower en Global Projektledare. Det är en helt ny tjänst, med placering i Växjö alternativt Göteborg, med spännande utmaningar. Om du vill vara en del av Micropowers värld i ständig förändring och följa med på en spännande resa framåt, är detta tjänsten för dig.