Truckförare i Göteborg

Truckförare i Göteborg

Om tjänsten
B3 Personal är ett bemannings- ochrekryteringsföretag beläget i Stockholm men med verksamhet runt om i landet. Vivänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Oavsett var ikarriären du befinner dig vill vi hjälpa dig ta nästa steg! 

För kunds räkning söker vi nu entruckförare med erfarenhet av motviktstruck för jobb på ett lager i Hissingsbacka, Göteborg. Arbetstiden är måndag till fredag, 07.00-16.00. Du erbjuds marknadsmässig lön med start enligt Ö.K. Vår kund är inne i en expansiv fas så du trivs att arbeta i en föränderlig miljö där även orderplock utan truck är en stor del av jobbet.


Kvalifikationer
Arbetsuppgifterna innebär truckkörningdär du får möjlighet att utveckla dina kunskaper under god stämning i enpositiv och målinriktad atmosfär. Vi ser att du är ansvarstagande, noggrann ochhar en god samarbetsförmåga då kunden värdesätter en bra stämning mellanarbetskamrater högt. Truckkort (A+B) är ett krav och erfarenhet avmotviktstruck (B1) sedan tidigare är meriterande.

Krav
- Truckkort (A+B)
 
Meriterande
- Erfarenhet av motviktstruck (B1)
- God samarbetsförmåga

Du erbjuds
  • Fast lön
  • Kollektivavtal
  • Utvecklande och stimulerande arbetsplats
Ansökan
Vi arbetar med ett löpande urval, vilketbetyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför såsnart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila ludvig.zettervall@b3p.se.Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail eller telefon.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://b3p.se/
Sista ansökningsdag 30 juli 2022 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

B3 Personal AB