Researcher-koordinator, Göteborg

Researcher-koordinator, Göteborg

Researcher-koordinator

Göteborg

Vi fortsätter att växa och behöver rekrytera ytterligare en ny roll till vår verksamhet. På vårt kontor i Göteborg är vi idag 15 medarbetare. Vi sitter i moderna lokaler vid Klippan med härlig utsikt över hamn och Älvsborgsbron - en fantastisk miljö!

Som researcher-koordinator har du ansvar för våra tre Talent Finders och vi kan erbjuda dig ett intressant och självständigt arbete i ett företag som befinner sig i ett expansivt skede. Våra kunder är idag både stora världsledande och lokala mindre företag. Det ger oss en intressant bredd i de olika uppdragen som vi arbetar med. Vår produktportfölj ger oss och kunderna fantastiska möjligheter att anpassa upplägget efter det faktiska behovet. Du arbetar tillsammans med vårt team och leder researcharbetet både i mer strategiska samarbeten med kunderna till enskilda uppdrag. Rollen erbjuder dig att vara nära uppdraget och utvecklas vidare till rekryteringskonsult.

Arbetsuppgifter

Vi arbetar med headhunting, där du identifierar och attraherar kandidater långt bortom dem som aktivt söker nytt arbete, eller som finns i våra befintliga nätverk. Som researcher-koordinator kommer du att ansvara för att,
  • Leda och fördela arbetet inom Talent Finders gruppen
  • Själv utföra och utveckla researcharbetet
  • Arbeta mot tydliga leveransmål och att gruppen lever upp till dessa
  • Driva flera uppdrag och ansvara för att processerna håller högsta kvalitet i kontakten med kandidaterna
Din profil
  • Du är social, utåtriktad, affärsorienterad samt har ett stort intresse och kunskap om människor
  • Erfarenhet av att arbeta inom uppsökande verksamhet
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från rekrytering inom teknik/IT
Känner du igen dig i ovanstående beskrivningar gällande kompetens, erfarenhet och personlighet, så är du varmt välkommen att skicka in din ansökan omgående då urvalet kommer att ske löpande.

Kontakt

För mer information om tjänsten kontakta Mattias Lyckberg
0733-336080 på Intenso Teknikrekrytering.

Välkommen med din ansökan!

Intenso Teknikrekrytering ingår i Intensogruppen tillsammans med Säljpoolen i Sverige AB. Intenso Teknikrekrytering rekryterar inom Teknik och IT med fokus på specialister och chefer.

På vårt kontor i Göteborg är vi idag 13 medarbetare. Vi sitter i moderna lokaler vid Klippan med härlig utsikt över hamn och Älvsborgsbron - en fantastisk miljö! Med Intensogruppens bredd kan vi erbjuda kunderna en helhet där t ex Säljpoolen tillhör landets ledande rekryteringsbolag med inriktning på att rekrytera personal till sälj- och marknadsorganisationer. Intensogruppen har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Idag hanterar Intensogruppen över 700 rekryteringsuppdrag per år.Läs mer om oss på www.intenso.se

Sökord: Researcher, headhunting, kartläggning, koordinator, rekrytering, HR, teknik, IT, talent finder
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 18 nov (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.