Rekryteringskonult

Rekryteringskonult


Rekryteringskonsult
Göteborg

Är du en engagerad, driven och innovativ person som brinner för rekrytering? Låt oss då skapa världens bästa vardag tillsammans! Vi fortsätter att växa och behöver rekrytera en engagerad rekryteringskonsult till vårt kontor i Göteborg.

 

"Intenso är en platt och prestigelös organisation vilket ger oss som medarbetare stor delaktighet och möjlighet att påverka. Jag har fantastiska kollegor där man verkligen värdesätter ett gott samarbete och stöttar varandra. Att vi också har otroligt roligt och att jag genom mina möten får möjligheten att bli teknikallmänbildad ser jag som en ren bonus!"

Läs mer om vad Maria och hennes kollegor har att säga om hur det är att jobba på företaget på www.intenso.se/sv/om-oss/vi-ar-intenso

 

Om tjänsten
Som rekryteringskonsult på Intenso Teknikrekrytering arbetar du i team med ett tätt samarbete till dina kollegor för att lyckas i rekryteringsuppdragen. Du styr själv över din tid och var du jobbar. Du kommer arbeta med alla delar i rekryteringsprocessen och röra dig mellan dem, för att optimera arbetet både för kunden och teamet. Du trivs med att bygga och utveckla långsiktiga kundrelationer och är naturligt nätverkande.

Vi ger dig möjlighet att växa i rollen och på sikt välja vad du vill fokusera på. Vill du ha mest fokus på försäljning, rekrytering eller båda? Du bestämmer!

 

Vi erbjuder
Som rekryteringskonsult hos oss arbetar du tillsammans med ett team av engagerade och kompetenta kollegor. Vi är en flexibel arbetsgivare som välkomnar nya tankar och idéer med öppna armar.

Vår personal är viktig för oss, därför erbjuder vi flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, pensionsavsättning och goda utvecklingsmöjligheter för att få glada och engagerade kollegor. Vårt ersättningssystem är baserat på både dina egna prestationer och företagets gemensamma ansträngningar.

Förutom dina härliga kollegor på kontoret i Göteborg får du hela Intensogruppen på köpet, med kollegor utspridda på fem olika orter i Sverige. Hos oss blir en del av ett energifyllt gäng som har roligt ihop.

  

Vem är du?
Vi tror att du som söker rollen som rekryteringskonsult kan komma från olika sammanhang. Kanske har du: 

  • under de senaste åren startat eget bolag men känner att det vore skönt med en större trygghet?  
  • idag en liknande roll men vill jobba mer som ett team och med bättre utväxling när det går bra?  
  • en inhouse-roll men saknar pulsen som konsult och att varje dag träffa nya kunder i olika branscher?  
  • jobbat med försäljning i branschen men vill söka dig mot en mer helhetsorienterad roll?

Oavsett bakgrund har du en nyfikenhet och intresse för teknik. För att lyckas i rollen som rekryteringskonsult ser vi att du:

  • är social, utåtriktad och affärsorienterad
  • har intresse och kunskap om människor, organisationer och ledarskap
  • är en målinriktad person med struktur och ordning
  • har förmåga driva många projekt samtidigt
Känner du igen dig i ovanstående beskrivningar gällande kompetens, erfarenhet och personlighet, så är du varmt välkommen att skicka in din ansökan omgående då urvalet kommer att ske löpande. 

 

Kontakt och ansökan
I detta uppdrag samarbetar vi med Caminero. För frågor om tjänsten kontakta Stefan Kristoffersson, 0768-154540, eller Sanaz Fritz, 0761-087293.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan! 

 

Se mer av livet på Intensogruppen på Instagram.
https://www.instagram.com/intensogruppen/

 

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av chefer och specialister inom Engineering, Tech och IT. Enkelhet är en ledstjärna och Intenso har under många år utvecklat lösningar som är kostnadseffektiva och kan anpassas efter kundens behov. Search är oftast en del av lösningen, vilket ger kunden en trygghet även i de mest svårrekryterade fallen. Intenso Teknikrekrytering ingår i Intensogruppen tillsammans med Säljpoolen i Sverige AB, Masterhelp Jobb och Intenso Interim Management

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.intenso.se/sv
Sista ansökningsdag 17 nov 2022 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.