Rekryteringskonsult till Intenso Teknikrekrytering AB, Göteborg

Rekryteringskonsult till Intenso Teknikrekrytering AB, GöteborgRekryteringskonsult inom Teknik / IT

Göteborg


Vi fortsätter att växa och behöver rekrytera en erfaren rekryteringskonsult inom Engineering / Tech till vårt huvudkontor i Göteborg!

Som rekryteringskonsult hos Intenso Teknikrekrytering kan vi erbjuda dig ett intressant och självständigt arbete i ett företag som befinner sig i ett expansivt skede. Våra kunder består av stora världsledande företag likaväl som lokala mindre aktörer. Det ger oss en intressant bredd i de olika uppdragen som vi arbetar med.

Vår produktportfölj ger både dig som rekryteringskonsult och kunderna fantastiska möjligheter att anpassa upplägget efter det faktiska behovet. Du arbetar både med strategiska samarbeten till enskilda uppdrag, där du t.ex. hjälper kunderna med Search eller med annonserade uppdrag.

Vi erbjuder

Som rekryteringskonsult hos oss i Göteborg arbetar du i ett av stadens finaste områden. Vi är en flexibel arbetsgivare som välkomnar nya tankar och idéer med öppna armar, där effektivisering och digitalisering står i fokus.

Du erbjuds ett stabilt ersättningssystem baserat på både på dina egna prestationer och företagets gemensamma ansträngningar och självklart pensionsavsättningar, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag samt goda utvecklingsmöjligheter.

"Intenso är en platt och prestigelös organisation vilket ger oss som medarbetare stor delaktighet och möjlighet att påverka. Jag har fantastiska kollegor där man verkligen värdesätter ett gott samarbete och stöttar varandra. Att vi också har otroligt roligt och att jag genom mina möten får möjligheten att bli teknikallmänbildad ser jag som en ren bonus!"

Läs mer om vad Maria och Nicole har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/intenso/gbg

Arbetsuppgifter

Som rekryteringskonsult hos oss kommer du driva flera uppdrag parallellt och ha ansvar för att processerna håller högsta kvalitet från start till mål. Det är av yttersta vikt att uppdragsgivare och kandidater hanteras med mycket hög professionalism. En stor del av arbetet bygger på headhunting, där du identifierar och attraherar kandidater långt bortom de som aktivt söker nytt arbete, eller som finns i våra befintliga nätverk.

Du kommer också:
  • Bearbeta marknaden med stort affärsfokus
  • Arbeta mot tydliga försäljnings- & leveransmål
  • Utveckla, fördjupa och förädla relationer genom kvalitativt rekryteringsarbete
Din profil
  • Du arbetar idag som rekryteringskonsult och är etablerad i branschen
  • Du är inriktad på Engineering & Tech
  • Du är social, utåtriktad, affärsorienterad
  • Du har stort intresse och kunskap om människor, organisationer och ledarskap
  • Du är en målinriktad, självdriven person med struktur och ordning
  • Du har förmåga att kunna hålla igång många projekt samtidigt
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från rekrytering inom teknik/IT
Känner du igen dig i ovanstående beskrivningar gällande kompetens, erfarenhet och personlighet, så är du varmt välkommen att skicka in din ansökan omgående då urvalet kommer att ske löpande.

Kontakt

För mer information om tjänsten är du välkommen att ringa Nicole Diener, Regionchef, på telefon: 0735-258686.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Intensogruppen

Intenso Teknikrekrytering ingår i Intensogruppen tillsammans med Säljpoolen i Sverige AB. Intenso Teknikrekrytering rekryterar inom Teknik och IT med fokus på specialister och chefer. Med Intensogruppens bredd kan vi erbjuda kunderna en helhet och smarta kundanpassade rekryteringslösningar. Intensogruppen har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Idag hanterar Intensogruppen över 700 rekryteringsuppdrag per år. Läs mer om oss på www.intenso.se/sv

Sökord: rekrytrare, tech-rekrytering, tech recruiter, rekrytering, HR, konsult,
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 17 juni 2021 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.