Projektledare till Norvatek Göteborg

Projektledare till Norvatek Göteborg

Vi växer och vill bli fler! Vi söker nu en

Projektledare
till vår verksamhet i Ronneby, placering i Ronneby alternativt Göteborg

Som projektledare leder du projekt inom Norvateks kompletta tjänste- och produktutbud som pumpstationsleverantör. Kunderna är främst kommuner och entreprenörer i hela Sverige, och ditt fokus kommer bli region syd/sydost, men på sikt även inkludera andra delar av Sverige. Du fungerar som en länk internt mellan försäljning och produktion, men du har också nära kontakt med kommuner, markentreprenörer och konsulter där du självständigt ansvarar för att bygga relationer. Du finns med i hela processen - från projektering, design och konstruktion till prefabricering, montering, leverans och installation. Därefter är du naturligtvis kvar för rådgivning och service. Du kan välja mellan att utgå från våra enheter i Ronneby eller Göteborg.

I startskedet planerar du och skapar struktur samt tar fram tidplan och budget för projektet. Tillsammans med konstruktör/projektör tar du fram granskningsritningar som du koordinerar mot kunden och du driver framåt mot färdiga bygghandlingar. Du arbetar förtroendeingivande och konsultativt och har löpande tekniska diskussioner kring eventuella utmaningar som uppstår på vägen både internt och med kund och underleverantörer. Du är skicklig på att hålla dialogen igång och att koordinera framåt. När projektet sedan går över i produktion är det du som säkerställer att tidsplanen efterföljs. Du samordnar för installation, deltar på byggmöten och ser till att slutbesiktningar blir gjorda. Du ansvarar för ett flertal projekt som pågår samtidigt. Projektinköp och projektekonomi är också en del av ditt ansvar.

Utöver våra produkter handlar en del av projekten även om renovering av pumpstationer vilket innebär en nära kontakt med kunderna.

"Norvatek är en stor och växande aktör i en framtidsbransch där vi har stora möjligheter med en offensiv ägare. Arbetet är fritt under ansvar och du lägger i mångt och mycket upp planen för ditt arbete själv.

Jag började på Skanska Prefab, som då ägde dagens Norvatek, direkt efter mina studier för 20 år sedan. Vår vision är att leverera de mest driftsäkra VA-lösningarna för en hållbar framtid i Norden och tillsammans med våra dotterbolag i Uniwater utvecklar vi framtidens VA-lösningar i Norden. Vi har påbörjat en intressant och spännande resa.

Vi jobbar ständigt med medarbetarnas trivsel genom att låta medarbetarna utvecklas, ta ansvar och vara delaktiga i frågor från stort till smått. Vi har en platt organisation med närhet till kollegorna även om vi är spridda geografiskt över landet. Vi är ett lärande företag som är öppna för idéer och vill ständigt förbättra oss. Det finns mycket kompetens inom de olika avdelningarna i företaget och det är alltid lätt att ta hjälp av en kollega oavsett avdelning eller roll."
  • Rikard Bäck, projektchef
Är du den vi söker?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av projektledning. En fördel är om det är inom VA alt. VVS-branschen och att du känner till byggbranschens entreprenadformer. Som person kännetecknas du av stark personlig drivkraft med hög energinivå och vilja att leverera resultat. Du är öppen och har lätt för att skapa kontakt och du är duktig på att förmedla ett budskap. Du är noggrann, strukturerad och ordningsam. Du har förståelse för att kultur och miljö i ett tillväxtbolag kräver prestigelöst ansvarstagande och handlingskraft. Du är också lyhörd och har mod att tänka nytt och tar initiativ att driva från början till avslut.

Norvatek har en intressant orderportfölj som vi hoppas att du vill vara med och driva. För dig som lockas av att vara med och ta Norvatek till nästa fas är detta ett jobb med framtidsmöjligheter!

Norvatek erbjuder

Norvatek erbjuder en platt, prestigelös organisation med framåtblick och med nära till beslut. Vi har god laganda och arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Välkommen i gänget!

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 16/5. Ansök genom att skicka CV och personligt brev via ansökningsknappen. Urval sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt.

Ansvarig för denna rekrytering är projektchef Rikard Bäck, tel. 0733-477784, men frågor besvaras även av marknadschef Nicklas Segerhav, tel. 0706-047606.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Telefon 031-704 51 77
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 1 juli 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.