Senior redovisningsekonom

Senior redovisningsekonom

Senior redovisningsekonom
Interimsuppdrag - Göteborg

Detta är ett konsultuppdrag på heltid, och är perfekt för dig med eget företag eller som vill vara anställd via oss för uppdraget hos vår kund. Kunden är ett globalt företag och arbetar inom fordonsindustrin.

Uppdraget är ute hos kund och är en hybridtjänst. Du som ekonom skall vara trygg i din roll och kan hantera redovisningen från ax till limpa i både K2 och K3.

Arbetsbeskrivning

  • Arbeta främst med dedikerade redovisningsaktiviteter inklusive månadsavslut, rapportering och analyser för de juridiska personerna på bolaget och moderbolaget
  • Redovisning, månadsavslut och rapportering av mindre/vilande företag
  • Årsrapporter
  • Statistisk rapportering
  • Ad hoc-redovisningsfrågor, involverade i olika projekt

Din bakgrund

  • Minst YH-redovisningsekonom med +4 års erfarenhet där du kan göra allt från ax till limpa, alternativt kandidatexamen inriktning ekonomi +3 års arbetslivserfarenhet
  • Svenska och engelska är krav
  • SAP

Du har en förmåga att se hela bilden, är orädd för att utmana och strävar ständigt mot perfektion. Vidare är du kundorienterad, socialt engagerad samt har god kommunikationsförmåga.

Mer om uppdraget
Du kommer att bli uthyrd till kunden genom Intensogruppen. Uppdraget går även bra att söka för dig med eget företag och är på heltid. Uppdraget är med start snarast eller enligt överenskommelse och är beräknat att pågå minst ett år med möjlighet till förlängning. Vänligen ansök snarast!  

Kontakt
För frågor kontakta Mattias Lyckberg, 0733-336080, på Intenso Interim Management.

Välkommen med din ansökan snarast!

 

Om företaget
Intenso Interim Management ingår i Intensogruppen tillsammans med Säljpoolen, Intenso Teknikrekrytering och Masterhelp Jobb. Intensogruppen har kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Linköping och Jönköping

För mer information gå in på www.intensointerim.se eller www.intensogruppen.se

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Konsult
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://intensointerim.se/
Sista ansökningsdag 3 okt 2022 (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Interim Management. Vi arbetar med interimslösningar där vi hjälper företag med en tillfällig lösning och tar fram en kompetent och erfaren konsult som gör jobbet! Intenso Interim Management är en del av Intensogruppen tillsammans med Säljpoolen, Intenso Teknikrekrytering och Masterhelp Jobb. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.