Key Account Manager till Instore Agency, Göteborg

Key Account Manager till Instore Agency, Göteborg

Om rollen

Nu söker vi en affärsmässig, nyfiken och engagerad Key Account Manager, med placering i Göteborg. Du blir en nyckelperson i den fortsatta satsningen för utvecklingen av bolaget. Ditt ansvar och fokus är att underhålla och vidareutveckla långsiktiga relationer med fokus på att bredda befintliga kunders engagemang inom galgar, påsar, presentförpackningar, e-handelsemballage, skyltdockor. Naturligtvis är det viktigt att vara nyfiken på nya affärsmöjligheter och en del av rollen innebär att utveckla nya samarbeten.

Med din erfarenhet och rutin driver du målinriktat säljarbetet framåt för att bearbeta Instore Agencys många kontakter och projekt på den nordiska marknaden. Arbetet sker nästan uteslutande i projektform och i tätt samarbete med inköpsavdelningen. Säljprojekten kan i vissa tillfällen vara komplexa med en längre cykel, vilket vi tror att du är van vid och trivs med. Kunderna finns i Norden med fokus på storstadsregionerna i Sverige, Norge och Danmark. Det innebär att du kommer resa ca två-fyra nätter per månad.

Du har ansvar för en egen säljbudget och driver självständigt försäljningen från idéstadie, offert, förhandling, avtalsskrivning, till färdig implementerad produkt. Försäljningen sker genom direktkontakter, genom Instore Agencys nätverk men även via ditt eget nätverk och aktivt deltagande på mässor.

Din erfarenhet

Du har ett starkt säljdriv och är van vid att jobba självständigt. Du har god erfarenhet av att driva framgångsrika säljprojekt mot flera beslutsfattare och kontaktytor. Vi tror att du kommer från en roll där du arbetar med bolagets nyckelkunder, mixat med nya affärsmöjligheter, en blandning du trivs med. Kommer du från ett mindre bolag kan det vara en fördel då du vet att ditt resultat är av största vikt.

Har du en kreativ framtoning i din försäljning och tycker om att bygga nätverk och tänka utanför den klassiska boxen är det en stark fördel. Kanske kommer du från branschen, då har du en kort startsträcka. Eller så har du någon annan värdefull erfarenhet, där du i samråd med kund jobbar fram en produkt, från idé till färdig vara.

Vem du är

Som person beskrivs du som öppen och utåtriktad. Du drivs av att göra det lilla extra för kunden, du går den där extra milen, ringer det extra samtalet, gör uppföljning och är genuint mån om dina relationer. Du kommer ingå i ett litet nordiskt team med en lokal säljkollega på Göteborgskontoret och mycket kontakt med organisationen i Lidköping.

Det betyder att du måste värdesätta lagspel och är engagerad för att skapa ett gott arbetsklimat, men du trivs även att arbeta självständigt och du trivs som bäst ute hos kund. Har du dessutom ett genuint mode/retail intresse är det förstås ett extra plus.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Instore Agency med Jerrie och du är varmt välkommen med din ansökan bestående av CV/LinkedIn profil och ett personligt brev riktad till tjänsten. Har du frågar besvarar jag dem gärna, du når mig på 0703 001016 eller frida.dire@jerrie.se det går även bra via linkedin

Sista ansökningsdagen är 2 oktober
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Instore Agency är enkelt. Kunden har all fast butiksexponering. Vi har den rörliga. Kunden har varumärke, produkter, koncept och butiker. Vi har galgar, påsar, presentförpackningar, e-handelsemballage, skyltdockor och allt annat som rör sig i butiken, och från butiken. Här är vi i en egen klass. För vi gör mer än bara säljer produkter. Med oss får du en professionell partner som kan komma med lösningar som lyfter din butik ytterligare. Det här är något vi gjort sedan 50-talet och det är något vi älskar. Läs mer om oss instoreagency.se