Mötesbokare för mäklarföretag

Mötesbokare för mäklarföretag

Om dig
Vi söker dig som vill jobba som mötesbokare i en grupp med ambitiösa mötesbokare. Vi tror att du trivs med att vara med i en gemenskap med positiv energi och ett bra klimat med mycket tävlingar, resor och happenings.

Ingen arbetslivserfarenhet krävs!
Innan du börjar arbeta får du genomgå en grundlig utbildning som kommer att vara till stor nytta för ditt framtida arbetsliv och väl på plats i arbetet får du dessutom dagligen stort stöd av våra erfarna coacher och arbetskollegor.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som mötesbokare kommer du att på plats på vårt kontor kontakta kunder via telefon på uppdrag av en av landets största mäklarfirmor. Du bokar möten med en mäklare för en kostnadsfri bostadsvärdering och ingår i en grupp glada mötesbokare i en arbetsmiljö där det ska vara högt i tak och roligt att arbeta. Vi erbjuder fast timlön och ett varmt arbetsklimat.

Passar det här in på dig eller någon du känner? Sök eller tipsa nu!
Rekryteringen kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag! För ytterligare frågor om tjänsten, kontakta Jonathan Feldt, 0704 88 89 55 eller maila in ditt CV direkt till jonathan@insales.se
Mer info
Kontaktperson Jonathan Feldt
Telefon 0704 88 89 55
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.insales.se/
Sista ansökningsdag 7 juli (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Insales AB startade sin verksamhet i oktober 2009 och har sedan dess prioriterat långsiktighet i sina relationer gentemot såväl samarbetspartners som sina anställda. Vi har i dagsläget kontor i Örebro och Göteborg och är ca 30 medarbetare. Bolaget är idag specialiserat mötesbokning gentemot några av Sveriges största mäklarföretag. Nu söker vi fler medarbetare till vårt kontor i Göteborg!