Koncernredovisningsansvarig till Input Interiör Sweden AB

Koncernredovisningsansvarig till Input Interiör Sweden AB

Om kunden
Input Interiör är Nordens ledande oberoende inredningskoncern med unik kompetens inom behovsanpassade lösningar för kontor och näringsliv, hotell och restaurang, skola och utbildning samt vård och omsorg. Idag är vi ca 650 medarbetare på 41 orter i Norden och omsätter ca 3,3 miljarder kronor. Läs mer på www.inputinterior.se.

Arbetsbeskrivning
Till Input Interiör rekryterar vi nu en koncernredovisningsansvarig placerad på företagets huvudkontor i Västra Frölunda. Detta är en spännande och utvecklande roll för dig som vill arbeta självständigt med koncernredovisning i ett dynamiskt och expansivt tillväxtföretag. Du kommer att arbeta tillsammans med en grupp dedikerade kollegor och du rapporterar till CFO.

I rollen som koncernredovisningsansvarig kommer du att vara ansvarig för att leda implementeringen av ett nytt konsolideringssystem. Du kommer att ha övergripande ansvar för all koncernredovisning inklusive konsolidering, ta fram en årsredovisning för de svenska bolagen inklusive moderbolag och koncern, ansvara för koncernens ekonomihandbok och ha en nära kontakt med dotterbolag avseende alla rapporterings- och redovisningsfrågor. Du kommer även hantera regelverksfrågor och ansvara för skattedeklarationer samt transfer price dokumentation inom koncernen.

Erfarenhet
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med flera års praktisk erfarenhet av koncernredovisning. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i och intresse för koncernredovisning. Du är en van dator- och systemanvändare med mycket goda kunskaper i Excel. Har du tidigare erfarenhet av implementering av konsolideringssystem är det starkt meriterande. Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är prestigelös och trygg som person med god förmåga till samarbete. Du är självständig med starkt eget driv och ett pedagogiskt förhållningssätt. Som person är du noggrann, strukturerad och proaktiv. Du har en fallenhet för att snabbt lära dig nya system och du är analytisk i ditt tankesätt. Du brinner för redovisning och håller dig à jour med de senaste regelverken.

Låter detta som en intressant och spännande tjänst? Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan i form av CV och personligt brev. Då vi arbetar löpande med urval och intervjuer ser vi fram emot din ansökan snarast.

A-Finance, tidigare Contaplus, är ett specialiserat rekryterings- och konsultföretag inom ekonomi och finans. Vår vision är enkel: med hög kvalitet och öppenhet nås framgång tillsammans. A-Finance ingår i Palm & PartnersGruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering och Search. Våra bolag sysselsätter årligen 3 000 medarbetare och samarbetar med 500 kundföretag.
Mer info
Kontaktperson Mattias Larrieu
Telefon 0734166016
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av A-Finance
Sista ansökningsdag 31 juli 2020 (65 dagar kvar)