Account Manager

Account Manager

Ink n Art söker en kundansvarig säljare med exceptionell servicekänsla
Ink n Art är en helhetsleverantör av tryck; det vill säga trycksaker, storformat, förpackning, merchandise och giveaways. Vi söker dig som vill vara med på vår tillväxtresa och bli en del i gänget och bolaget där allt är möjligt.

OM TJÄNSTEN
I rollen som AM bearbetar du och hämtar hem nya kunder och affärer. Du bygger upp din egen kundportfölj och äger ansvaret för att senare förvalta och utveckla dina befintliga kunder. I din försäljning och prospektering är du proaktivt drivande och självständig. Som säljare är du orädd och handlingskraftig och är stolt över din fenomenala kundservice. Ditt kall som säljare är att leverera en kundupplevelse utöver det vanliga!

Vi kan leverera det kunden efterfrågar, vilket innebär att du får lov att vara både kreativ och konsultativ i dina möten. Våra kunder är främst små och medelstora företag och marknaden i Göteborgsregionen är god, varför du inte behöver söka dig långt utanför denna. Vi ger dig stor frihet i din roll och du får det eftersom du driver din försäljning självständigt, samt att du med enkelhet gör kalkyleringar och beräkningar (t.ex. för lönsamhet på en förfrågan).

VI ERBJUDER DIG
  • en plats i vårt familjära gäng, som har roligt tillsammans
  • möjligheten att jobba med varierade och fina produkter
  • en varierad och flexibel vardag som genomsyras av vår vilja att göra det lilla extra för våra kunder
OM DIG
Du är en person som bidrar till teamkänslan och gemenskapen vi har när du befinner dig på kontoret. Du har en stor portion självdistans, skrattar gärna och är lika opretentiös och härlig som vi andra på Ink n Art. Du är målfokuserad och är inte rädd för att hugga i där det behövs - oavsett om det innebär att lägga i en extra växel på säljfronten eller att hjälpa till i produktionen, det speglas i din prestigelöshet. Vi är ett lag och vi vill att du ska bli och känna dig som en del i det!

Vidare ser vi gärna att du..
  • har erfarenhet inom försäljning, t.ex. inom telekom eller B2C
  • gått någon slags säljutbildning, antingen intern eller på säljinriktad högskola
  • besitter digital kunskap, genom vilka du med enkelhet sätter dig in i vårt CRM samt övriga system
  • enkelt gör beräkningar på t.ex. marginaler, upplagor och på lönsamhet
  • sätter stort värde på kundrelationer. Du lever för service!
  • på ett strategiskt sätt vårdar och utvecklar relationen med våra kunder
  • är en karismatisk kommunikatör på svenska och engelska
Känner du att den här annonsen är som skriven till dig? Vi är så nyfikna på att få in din ansökan, sök redan idag!

Urval och intervjuer sker under vecka 32-34.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnly’s rekryteringskonsult Amanda Klippinge. Du söker tjänsten genom att registrera din ansökan på www.salesonly.se. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till Amanda på amanda.klippinge@salesonly.se / 0765-259054.

OM FÖRETAGET
Ink n Art är sprunget ur ett traditionellt tryckeri i Göteborg. Vi är en helhetsleverantör av tryck, det vill säga trycksaker, storformat, förpackning, merchandise och giveaways. Vi har en egen maskinpark vad gäller trycksaker där vi delvis har ett helautomatiserat inline-system för broschyrer och foldrar, automatiserat flöde för visitkort och andra typer av kort så som inbjudningskort och korrespondenskort.

Merchandise och profilprodukter tar vi hem från både länder i Europa och Asien där vi genom starka samarbeten som sträcker sig långt tillbaka har god kontroll på hela kedjan. Vi skräddarsyr produkter till 100% utefter vad du som kund behöver.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 9 aug 2019 (16 dagar kvar)