Supportmedarbetare till Ingram Micro Mobility

Supportmedarbetare till Ingram Micro Mobility

Har du tidigare erfarenhet inom service eller kundtjänst och är redo för nästa utmaning? Drivs du dessutom av att göra kunderna nöjda och att skapa långsiktiga relationer? Då har vi på Adecco uppdraget till dig!

Om tjänsten

Adecco söker dig som vill arbeta som supportmedarbetare hos Ingram Micro Mobility Sweden AB som är en ledande distributör inom IT och telekom. Företaget erbjuder flexibla, kostnadseffektiva och innovativa lösningar inom produktpaketering, mjukvarukonfigurering, e-handel och tredjepartslogistik.

I din roll som supportmedarbetare kommer du arbeta i Ingram Micro Mobilitys slutkundsupport. Arbetsteamet präglas av glädje, teamkänsla och en hög servicenivå. Rollen innebär i huvudsak att förse kunderna med en effektiv och professionell service via telefon och mail.

Om dig

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete inom service. Det är meriterande om du tidigare arbetat med telefon och mail som dina främsta arbetsredskap.

Vidare behärskar du det svenska och engelska språket i tal och skrift. Det här är en tjänst för dig som har ett stort kundfokus, har en förmåga att bygga långsiktiga relationer med kunderna samt är problemlösande. Du är flexibel, förändringsbenägen och trivs bra att arbeta i högt tempo. Har du dessutom en god prioriteringsförmåga samt är ansvarstagande och öppen? Då kommer du trivas bra i denna roll!

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen

Tjänsten som Supportmedarbetare är ett konsultuppdrag med tillsättning så snart som möjligt. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Det är ett löpande behov där det finns stora möjligheter till en direkt anställning hos Ingram Micro Mobility efter en viss period.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Kristoffer Löwdin 0736847533.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Support, Slutkundssupport, Supportmedarbetare, Kundtjänst, Kundservice, Ingram Micro Mobility, Adecco, Göteborg
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 apr (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.