Ekonom till Ingenjörsbyrå Forma AB

Ekonom till Ingenjörsbyrå Forma AB

Är du en strukturerad och driven person i början av din karriär? Vi söker en nyfiken och engagerad medarbetare som vill ha en bred roll inom ekonomi. Du kommer att ha en närvarande chef och ett gott gäng som kollegor.

Forma är ett stabilt och familjärt konsultföretag inom produktutveckling. Hos oss jobbar drivna problemlösare som alltid strävar efter att nå den bästa lösningen. Och vi vill ha roligt på vägen dit! 2022 har vi börjat utveckla vår affär inom hållbarhet och därför behöver vi expandera vår ekonomiavdelning. Så nu letar vi efter dig som vill vara med på denna spännande resa med oss!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Som ekonom på Forma får du kliva in i en bred roll på vår ekonomiavdelning. Du jobbar tätt med ekonomichefen och får stöttning i att bli självständig i alla delar; alltifrån redovisning, löner, projektkalkyler m.m. Här får du arbeta med allt, på riktigt, med en chef som vill att du ska lyckas och trivas på jobbet. Det är ett arbete där du får arbeta metodiskt enligt rutin men också ad hoc med det som händer här och nu.

I rollen som ekonom så ingår bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Löpande bokföring
  • Bokslut
  • Digitalisering och effektivisering av ekonomiprocesser
  • Bistå ekonomichefen och styrelse med framtagande av statistik och rapporter
  • Administration inom ramen för företagsekonomi
Din profil:

Vi söker dig som har ekonomiutbildning från en högskola eller yrkesutbildning. Troligen men inte nödvändigtvis har du något års erfarenhet av arbete inom en ekonomifunktion. Du tycker om siffror och arbetar både noggrant, metodiskt och strukturerat. Du gillar att jobba i ett högt tempo och att driva ditt eget arbete framåt. Du ser lösningar i stället för problem och är positiv till förändringar. Service är något du trivs med, samt att ha många kontaktytor. Vi ser att du har lätt för att samarbeta och gillar att arbeta i team samtidigt som du är självständig. Du är inte rädd för att ta i och det faller sig naturligt för dig att se vad som behöver göras. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har grundläggande kunskaper i Excel.

Hur gör jag nu?

I den här rekryteringen samarbetar Ingenjörsbyrå Forma AB med MPYA Finance. Vid eventuella frågor kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Antonsson på telefon 0709-318769 eller Anette Zantelid på telefon 0732-036777. Ansökan sker via www.mpyafinance.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 okt 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ingenjörsbyrå Forma AB startades 1999 och har sedan dess erbjudit tekniska konsulter mot tillverkande industri. Idag består ägarskaran av sju personer som alla är aktiva inom bolaget och totalt har bolaget 33 medarbetare. Företaget har sitt säte i Göteborg och består bland annat av nyfikna konstruktörer, produktutvecklare och designers.

Forma möter dagligen industrins högt ställda krav på konstruktion och utveckling. Bolaget erbjuder innovativa och effektiva helhetslösningar inom teknisk design, produktutveckling, konstruktion, prototypframtagning, tillverkning, och projektledning.