Inköpare med maskininriktning

Inköpare med maskininriktning

Nu formerar Infranord styrkorna för att vidareutveckla den svenska järnvägen.
Är du en noggrann och driven Inköpare med maskininriktning som söker nya utmaningar? Då är du Infranords framtida medarbetare på Regionalt inköp.

Arbetsuppgifter:

Som Inköpare Maskin kommer du att tillhöra Regionalt inköp som består av 12 medarbetare som har som huvudsakliga uppgifter att genomföra specifika upphandlingar för enskilda projekt och verkstäder, ge råd och information. Tillsammans med två kollegor jobbar du med fokus på maskinreservdelsförsörjningen.

Rollen som Inköpare Maskin är ett självständigt och affärsmässigt arbete med verksamhetsfokus. Du och dina kollegor har en viktig roll för att försörja våra projekt med väl fungerande och driftsäkra arbetsmaskiner. Vilket i sin tur ger förutsättningar för Infranords fortsatta framgång på den svenska såväl som på den norska marknaden. Arbetet bedrivs i nära samarbete med våra verkstäder och interna maskinägare.

I arbetsuppgifterna ingår att i delta i planeringsarbete och vara sammanhållande för inköpsarbetet. Din huvuduppgift är att göra materialplanering och operativt inköp i nära samråd med våra verkstäder. Det förekommer också övergripande planering och genomförande av upphandlingar.

Som anställd på Infranord är du en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet, arbetsmiljö och bra kundbemötandet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har några års erfarenhet av inköpsarbete. Du har akademisk utbildning inom ekonomi/juridik/teknik eller annan relevant inriktning. Du kan också ha skaffat dig motsvarande kompetens genom längre praktisk erfarenhet. Du har ett uppriktigt intresse för maskinreservdelsförsörjning och inköpsfrågor samt kan arbeta både självständigt och i samarbete med andra.

Din förmåga att i affärssammanhang uttrycka dig skriftligt är utmärkt och du trivs med att själv producera välformulerade, professionella och tydliga underlag på svenska men gärna också på tyska och engelska. Vi kommer att värdesätta din förmåga att prioritera och organisera arbetet effektivt för att möta korta deadlines med bibehållen hög kvalitet. Är du rätt person för oss tror vi att du har ett lyhört förhållningssätt, förmåga att skapa goda relationer och är kundorienterad och har stort fokus på affären.

Anställningen med placering på någon av våra verkstäder i Göteborg, Örebro eller Boden alternativt på huvudlagret i Alvesta omfattarheltid med tillträde i november eller enligt överenskommelse och är en provanställning som efter sex månader kan övergå till tillsvidareanställning. Körkort för personbil ser vi som en självklarhet. Likaså att det inte finns hinder för tjänsteresor med övernattning någon eller några gånger per månad.

Vi värdesätter de kvaliter som mångfald tillför verksamheten och strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt och vi vill därför understryka att både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund är välkomna till oss.

Ansökan:

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Vi erbjuder en tjänst som innebär betydande ansvar, många kontaktytor samt stor möjlighet att påverka och driva utvecklingen och förbättringen i ett marknadsledande bolag. Infranord är en modern arbetsgivare där vi värdesätter våra medarbetare. Att vara anställd hos oss ger dig möjligheter till utveckling och din utveckling är vår framgång.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Infranord är marknadens ledande järnvägsentreprenör. Vi bygger och underhåller järnväg med fokus på kundnytta, säkerhet och hållbarhet. Majoriteten av våra cirka 1800 medarbetare arbetar inom ban-, el-, signal och tele eller mätteknik. Vi har också medarbetare som arbetar inom verkstad med spårgående fordon. Vår ambition är att maximera effekten av varje investerad järnvägskrona.

Infranord - Spåret till framtiden.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 okt (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Infranord är Sveriges och Nordens ledande järnvägsentreprenör. Fokus ligger på att underhålla och modernisera dagens järnvägar samt att utveckla och bygga spåret mot framtiden. Våra 3 000 medarbetare finns över hela landet och vi omsätter 4,5 miljarder kronor. Infranord hette tidigare Banverket Produktion.