Drifttekniker med fokus på managed services

Drifttekniker med fokus på managed services

Om du brinner för att bygga, leverera paketerade och automatiserade tjänster inom virtualisering, databaser, Office 365, Remote Desktops med mera. Då är du rätt för oss! Du kommer jobba i ett tight team där det finns möjlighet till utveckling, för den som är framåt och tar initiativ. På InfraCom Managed Services så är vårt fokus att bygga och förvalta tjänster som är centrala för våra kunder. Därför är effektivitet, stabilitet och förutsägbarhet viktiga funktioner i våra tjänster vilket blir ditt huvudfokus!

För att lyckas med dina arbetsuppgifter så tror vi du har några års erfarenhet av liknande uppdrag, exempelvis inom andra eller tredjelinjen i en supportorganisation eller som konsult inom server eller applikationsdrift.

Du har erfarenhet av följande tekniker och produkter:
Virtualisering – HyperV
Storage – iSCSI och Storage Spaces Direct
Server OS – Windows, Linux
Automatisering – Powershell, Ansible
Mer info
Kontaktperson Henning Ankarudd
Telefon 0317480700
Område Göteborgs stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, IT-Konsult, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://infracomgroup.se
Sista ansökningsdag 23 nov 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

InfraCom Managed Services är en del av InfraCom Group och har sedan starten 2000 haft en stabil tillväxt, 2018 börsnoterades gruppen och befinner sig just nu i ett expansivt skede. Vi hjälper tusentals företag i hela Norden att förenkla sina IT och driftlösningar genom att flytta dem till vårt privata moln. Med egenutvecklade plattformar kan vi erbjuda kostnadseffektiva och stabila lösningar med snabb support.

Hos oss blir du en del av ett dynamiskt, expansivt och nytänkande företag. Du kan se fram emot en snabb utvecklingstakt med korta beslutsvägar!

Adress: Gamlestadsvägen1, 415 02 Göteborg