Dansktalande Kundtjänstmedarbetare till Inco

Dansktalande Kundtjänstmedarbetare till Inco

Rollen

Som kundtjänstmedarbetare på Inco får du äran att arbeta på ett anrikt företag inom kundservice som alltid levererar kvalitet. Att arbeta inom kundservice på Inco innebär att du kommer få lära dig mycket om de ämnen du kommer att beröra. Du kommer att få möjligheten att gräva dig ner i såväl enkla som svårare frågor att lösa.

Du erbjuds

Din resa på Inco kommer att börja med en kort utbildning där du får lära dig allt om branschen du kommer verka i, men även alla system och rutiner du kommer att handskas med på daglig basis. Efter utbildning kommer du stegvis få praktisera dina kunskaper genom samtal för att sedan gå över till att bli en av våra bästa kundservicemedarbetare.

Din profil

Till vårat härliga gäng inom kundservice söker vi dig som har en gymnasial utbildning och besitter goda kunskaper inom Danska, Svenska och Engelska. Du är duktig på att kommunicera både verbalt och skriftligt.
Egenskaper hos som dig söker bör vara;
  • Serviceminded
  • Positiv
  • Effektiv
  • Stresstålig
  • Snabblärd
Intresserad?

Du söker tjänsten som Dansktalande Kundtjänstmedarbetare genom att ladda upp ditt cv och personligt brev nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen.

Inco Marketing har valt att samarbeta med TEMP-TEAM i denna process. Därför sker all kontakt om tjänsten med TEMP-TEAM, Carolina Jensen på tfn 0733-844850.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Temp-Team Sverige AB
Sista ansökningsdag 27 sept (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sætter du pris på god kundeservice og problemløsning? Så er dette tjenesten for dig!