Sälj- och Marknadskoordinator, Göteborg

Sälj- och Marknadskoordinator, Göteborg

Om tjänsten
Som sälj- och marknadskoordinator ansvarar du för att bevaka och följa försäljningar på Göteborgs bostadsmarknad. Du gör marknadsanalyser och konkurrentbevakningar. Du administrerar avtal och kunduppgifter. Rollen innebär att du samarbetar med våra externa mäklare för att tillsammans säkerställa visningar och säljdrivande aktiviteter. Du kommer att ha kundkontakt med både intressenter och köpare. Du kommer att delta vid olika typer av kundträffar och vid tillträden, samt är delaktig i planering och utförande av säljevent. Du förväntas arbeta tillsammans med vårt säljteam och projektorganisation för att nå målen och rycka in där det behövs. Visst arbete under kvällar och helger kan förekomma.
Tjänsten innebär en möjlighet att utvecklas till säljledare med ansvar för försäljningen i våra projekt i göteborgsregionen.

Vårt erbjudande
Hos oss får du arbeta självständigt och chansen att växa och utvecklas i din roll. På Ikano Bostad har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra, inspirerar varandra och sätter stort fokus på att leva våra värderingar. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!

Är du rätt för Ikano Bostad?
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med försäljning och visning av bostäder - antingen har du själv jobbat med försäljning av bostäder eller i en organisation som gör det. Du har kunskap om bostadsmarknaden, samt kännedom om dess mekanismer och konkurrenter. Du har vana av att arbeta med mindre event/arrangemang. Vi tror också att du har viss erfarenhet av marknadsföring och kommunikation. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Har du erfarenhet av Vitec Nyproduktion eller liknande är det en fördel. Lämplig bakgrund kan exempelvis vara mäklarassistent. Vi ser det som en självklarhet att du har god datorvana och vana att arbeta med digitala verktyg. Arbetet kräver att du har körkort.
Som person är du van att arbeta självständigt. Du är administrativ och strukturerad. Du driver dina frågor framåt och har en vilja att utvecklas. Du är resultatorienterad, får saker gjorda och har struktur i ditt arbetssätt. Du har känsla för affärer och stort intresse för boende. Det är även viktigt att du är duktig på att kommunicera tydligt både i tal och skrift. Du värdesätter att arbeta tillsammans och är inte rädd för att hugga i och hjälpa till när det behövs.
Vi vill gärna ha en mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökande som kompletterar företaget med avseende på jämställdhet och mångfald. För oss är dina personliga egenskaper viktiga.

Bli en del av oss
Skicka in din ansökan senast 2020-03-15. Mer information om tjänsten kan ges av Emma Komstedt, Säljledare, 010-330 41 48 eller via e-post emma.komstedt@ikanobostad.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://ikanobostad.se
Sista ansökningsdag 15 mars 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ikano Bostad erbjuder kvadratsmarta, funktionella, hållbara och prisvärda bostäder för människor i livets alla faser. Vi bidrar till hållbara bostadsområden och stadsdelar i städer där Sverige växer. Våra värderingar är viktiga för oss: att som företag våga gå vår egen väg, arbeta tillsammans samt vägledas av sunt förnuft och enkelhet. Ikano Bostad ingår i Ikano, en internationell företagsgrupp som startades av IKEA:s grundare. Vår vision är att skapa möjligheter för en bättre vardag.