Deltidstjänst hos If Skadeförsäkringar

Deltidstjänst hos If Skadeförsäkringar

Vill du arbeta för en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare? Söker du ett meriterande och betydelsefullt deltidsarbete? Då ska du söka tjänsten som kundorienterad försäkringsrådgivare hos If Skadeförsäkringar.

If Skadeförsäkring erbjuder dig en unik chans att ta klivet in som deltidsanställd på 50% - 65% på deras allra största kundcenter: Customer Center Flagship Inbound. Arbetstiderna är på kvällar och helger. Du erbjuds en möjlighet att få ett meriterande och meningsfullt arbete med härlig gemenskap, ambitiösa kollegor och närvarande chefer i en nyskapande miljö.

Om If
If erbjuder försäkringar och service av allra högsta kvalitet till sina 3,6 miljoner kunder i hela Norden. If är en modern och mångsidig arbetsplats som erbjuder ett stort utbud av interna tjänster och karriärmöjligheter. Hos detta företag finns det goda möjligheter för varje medarbetare att forma sin egen karriär. Medarbetares kompetens och engagemang hör till If:s absoluta styrkor!

Om tjänsten
I rollen som kundserviceorienterad försäkringsrådgivare kommer du att hantera ärenden som berör våra privatkunder via telefon samt omfattas av If försäkringar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:
  • Besvara inkommande samtal och hjälpa kunden med deras ärende
  • Säkerställa att kunden är rätt försäkrad
  • Arbeta med rådgivande försäljning och erbjuda kunden rätt försäkringar utifrån kundens behov
Om dig
För att vara kvalificerad för tjänsten ser vi att du har avklarad gymnasieexamen. Har du erfarenhet av att arbeta med försäljning, kundservice och/eller försäkringar sedan tidigare är detta meriterande.

Vi tror att du är en person som är lösningsorienterad och initiativtagande. Du drivs att av erbjuda service på en hög nivå samt tar ansvar för ditt arbete och för kunden. Är du dessutom självgående och älskar att prata i telefon kommer du passa perfekt i rollen som försäkringsrådgivare på Customer Center Flagship Inbound. Vidare ser vi att du har flytande kunskaper i svenska såväl som engelska i både tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper ser vi som meriterande.

Anställningen inleds med en 6 veckor lång lärarledd utbildning varvid vi ser att du har möjlighet att starta din anställning den 13 augusti 2018.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas innan sommaren. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sandra Tinsveds på 073-6847502.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
If Skadeförsäkringar, Kundtjänstmedarbetare, Kundtjänst, Försäkringsrådgivare, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 juli (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.