Teamledare - IF Skadeförsäkring AB

Teamledare - IF Skadeförsäkring AB

Totalt består Customer Center Väst av cirka 60 medarbetare varav du kommer att ansvara för ett team om totalt ca 25 personer. Vårt Outboundteam fokuserar på uppsökande försäljning och vårt kväll & helgteam tar emot samtal från privatkunder som ringer in till vårt kundcenter. I rollen ingår att leda dina team självständigt, men självklart har du ett nära samarbete med dina andra ledarkollegor. Arbetstiden är lagt till vardagar, men du har ansvar för att helgerna är bemannade. Enheten drivs från vårt Flagship Center i Mölndal, vilket innebär att vi ligger i framkant gällande utveckling och förändringsarbete. På CC Väst jobbar vi dessutom i nära partnerskap med Sveriges auktoriserade Volvo- och Renaulthandlare, finansbolaget Volvofinans Bank AB, generalagenter och övriga partners för det totala bilägandet. Som ledare på Customer Center Väst kommer du att få en viktig roll att ytterligare stärka vår kundorientering och skapa en syftesstyrd kultur.

Vi söker dig som har erfarenhet av ledarskap och coachning av medarbetare. Som person är du samarbetsorienterad, nyfiken och har förmåga att inge förtroende. Du har en mogen syn på ledarskap, gillar att motivera och utveckla medarbetare samt att skapa resultat genom andra. Detta gör att du tar personligt ansvar för din och din avdelnings utveckling och har ett tydligt strategiskt perspektiv.De huvudsakliga uppgifterna är att ansvara för och leda ditt team om ca 25 personer samt säkra den dagliga driften av enheten. Du kommer aktivt bidra till utvecklingen av kundcenterverksamheten inom Customer Center Sverige och stärka kundorienteringen ytterligare, genom bland annat att öka insikterna om kundernas upplevelser av kontakten med oss och agera på dessa. Tillsammans med andra enheter inom If kommer du att initiera, genomföra och utvärdera åtgärder som förstärker Ifs framgång.

Vi erbjuder dig:
  • Ett mycket spännande ledaruppdrag med stor möjlighet att påverka verksamhetens resultat och utveckling
  • En viktig roll i nordens största försäkringsbolag
  • Stora möjligheter till personlig utveckling
  • En spännande och mångfacetterad arbetsplats som ligger i framkant gällande digital utveckling
  • Möjligheten till att sätta din egen prägel på en avdelning med mycket potential
Vi söker dig som har:
  • Dokumenterad ledarerfarenhet.
  • Hög grad av engagemang som inspirerar och motiverar, samt hög personlig kapacitet som genererar resultat genom andra.
  • Stark kundorientering, en djup förståelse för kundprocesser och förmåga att initiera och driva utvecklingsarbete.
  • Hög affärsetik, hög integritet och att naturligt sätta ansvarstagande och kvalitet högt.
  • Stark analysförmåga, strukturerad arbetsmetodik och mycket hög leveranssäkerhet.
Vi söker dig som är orädd och trygg i din roll som ledare och som skapar motivation och engagemang hos medarbetare. Du tar gärna initiativ, har förmågan att skapa en ”vi-känsla” och har ett långsiktigt, strukturerat och strategiskt perspektiv i ditt arbete. Vi förutsätter att du behärskar engelska i tal och skrift.

Är det dig vi beskriver ser vi fram emot att läsa din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Rekryteringskonsult Eirik Dybendal. För eventuella frågor kan du smsa / ringa Eirik på 0765-259033, eller maila på eirik.dybendalsalesonly.se
Varmt välkommen med din ansökan!


Om IF Skadeförsäkring AB/ Customer Center (CC) Sverige:

Customer Center (CC) Sverige ansvarar för rådgivning, kundservice och försäljning av försäkringsprodukter till privatkunder i Sverige. Inom CC arbetar totalt ca 550 personer och består av verksamhet på orterna Göteborg, Sundsvall, Stockholm samt säljkontor därutöver även i Halmstad och Gävle. Customer Center har kunden i fokus och det genomsyrar allt vi gör och utvecklar. CC Väst Volvia & Renault Försäkring är vår kundserviceenhet specialiserad på Volvia & Renault Försäkring. Vi är det ledande försäkringsbolaget för Volvo- och Renaultägare med en marknadsandel på 35%. Vi jobbar i nära partnerskap med Sveriges auktoriserade Volvo- och Renaulthandlare, finansbolaget Volvofinans Bank AB, generalagenter och övriga partners för det totala bilägandet.

Sökord: teamledare, försäljningschef, teamchef, ledare, salesonly, sales
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 13 juli (21 dagar kvar)