Account Manager Göteborg

Account Manager Göteborg

Om oss och om rollen
Vårt främsta uppdrag och syfte är att säkerställa att företag är rätt försäkrade. Våra försäkringslösningar är affärskritiska för våra kunder och möjliggör att de tryggt kan fokusera på sin core-business. Om du söker en verksamhet och en säljroll med ett tydligt syfte - då kan du vara vår nya Account Manager i Göteborg

Som Account Manager ansvarar du för att aktivt fokusera på att identifiera, utveckla och förvalta nya kunder; operativt och strategiskt för långsiktiga kundrelationer. Du kommer att skapa och bygga din egen kundportfölj där affärsnytta och värde står i fokus. Arbetet innebär att du är If:s ansikte och ambassadör mot företagsmarknaden där du äger ansvaret för hela säljprocessen; från prospect till nöjd och långsiktig kund! Du kommer att fokusera på att skapa tillväxt i din region genom att bearbeta mellanstora och stora kunder i en bredd av branscher.

I rollen skräddarsyr du lösningar till varje företags individuella behov för att våra kunder ska känna sig trygga i att vara rätt försäkrade. Som stöd har du If:s team med olika specialkompetenser.

Vad erbjuder vi?
Hos oss får du ett spännande och utvecklande uppdrag i ett framgångsrikt och stabilt företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö.

Du kommer ingå i ett team med drivna och framåtriktade kollegor där samarbete värderas högt. Vi har högt i tak, mycket frihet under eget ansvar och stora möjligheter till personlig utveckling.

Vi investerar i våra säljare och erbjuder därmed ett omfattande introduktionsprogram och en gedigen försäkringsutbildning som du genomför parallellt med din nykundsbearbetning. Utbildning sker sedan kontinuerligt för att vi ska vara marknadens mest kunniga rådgivare inom försäkringar. Vi erbjuder individuell kompetensplan där du själv är med och påverkar din fortsatta utvecklingsresa hos oss.

För att du ska kunna fokusera på långsiktigheten i din försäljning så erbjuder vi en förmånlig fast lön.

Om dig
Vi söker dig som på ett naturligt sätt skapar förtroende ute hos kund. Det innebär att du har ett högt affärsmannaskap, är nyfiken, är skicklig i din behovsanalys och skapar affärsnytta. Du har ett stort intresse för näringsliv och håller dig ajour genom omvärldsbevakning.

Du har en stark kommersiell drivkraft och du utmanar ödmjukt med ditt säljdriv, externt såväl som internt. Vidare är du kreativ, nytänkande och proaktiv - din passion för affärer bidrar till en hög energinivå kring dig!

För att lyckas i rollen är du ambitiös, trygg och driven i att producera och presentera kundanpassade lösningar gentemot flera beslutsfattare på ledningsnivå.

Vidare ser vi gärna att du:
  • Har minst 2 års erfarenhet av uppsökande B2B tjänste- och/eller lösningsförsäljning
  • Har någon typ av eftergymnasial utbildning
  • Är strukturerad och van att planera din egen tid och vardag
  • Är en social kameleont som kan kommunicera på flera olika nivåer
  • Är en skicklig relationsbyggare, såväl externt som internt
  • Har tillgång till körkort och egen bil
Meriterande men inget krav:
Erfarenhet av försäkring i någon form är meriterande men inte ett krav då vi erbjuder en kvalificerad internutbildning.

Känns det som om denna annons är skriven för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys seniora rekryteringskonsult Kristin Axelsson. Urval, kandidatdialoger och intervjuer sker löpande - varmt välkommen med din ansökan idag! Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Kristin på tel: 076-000 18 89 eller via mail: kristin.axelsson@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

If är det ledande sakförsäkringsbolaget i Norden med 3,6 miljoner kunder.

Vi ägs av den finländska börsnoterade Sampokoncernen och har verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Baltikum. Vårt främsta mål är att ha branschens mest nöjda kunder.

6 800 medarbetare arbetar för att erbjuda våra kunder marknadens bästa försäkringslösningar för både privatpersoner och företag. Vår uppgift är att ge skydd mot oväntade ekonomiska förluster, och bistå med rådgivning för att minska risken att något ska hända. Om olyckan är framme, lovar vi snabb och professionell skadehantering. Det ger ökad trygghet för den enskilde individen, företaget och samhället i stort.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 4 apr (17 dagar kvar)