Systemutvecklare till Idnet AB

Systemutvecklare till Idnet AB

IT, dator, program och logistik. Vi söker dig som är magnifik!
Villkor bra och jobb som är kul
Ta dig tid och sök i jul!
Utveckling och frihet du får
Kreativt blir ditt nya år!


Idnet fortsätter sin framgångsresa och söker nu en Systemutvecklare. Hos oss blir du en del av ett dynamiskt team med trygg, tillåtande kultur där vi tar lärdom av såväl medgång som motgång. Här sätter vi personerna först och låter dem växa och utvecklas i sin egen takt. För dig innebär detta att du får utvecklas genom eget ansvar och kreativ frihet.

Arbetsuppgifter
Som systemutvecklare på Idnet arbetar du i ett kompetent och växande team, huvudsakligen inom C#/.Net och Androidutveckling. Idnet levererar lösningar för kunders logistikprocesser och skapar de verktyg som syr ihop systemen på ett praktiskt sätt och gör vardagen enklare i kundernas butik- och lagerverksamheter.

Rollen innefattar:
 • Projektrelaterad utveckling och kundspecifika lösningar
 • Utveckling av Idnets standardprodukter inom logistik och varuflöden
 • Front end och Back end
 • 2nd line support, stötta vår egen supportorganisation vid behov
Din bakgrund
Du som söker har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom systemutveckling av C#/.Net. Du är utbildad inom systemvetenskap eller motsvarande samt talar och skriver flytande svenska och engelska.

Meriterande erfarenheter:
 • Webutveckling
 • Android-utveckling, Java/Xamarin
 • Unit test/Testdriven utveckling
 • IT-säkerhet och säkerhetstestning
 • Systemarkitektur
 • Machine learning
 • Agila metoder/SCRUM
 • Automation/robotar, WMS-relaterade produkter, lagerstyrningslösningar, samt mobila lösningar som Voice Picking eller handdatorer
 • Processförståelse kring IT för logistiklösningar
Vi söker dig med ett genuint tekniskt intresse som vill arbeta i ett team med likasinnade. Du är initiativrik, självgående och kommunikativ. Att dela med dig av kunskaper och lösningar är en självklarhet - precis som att hjälpa dina arbetskollegor och kunder i vardagen. Naturligtvis är du strukturerad och en problemlösare ut i fingerspetsarna!

Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag med ditt CV och personlig presentation. Välkommen med din ansökan!

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Linnea Gabrielsson, Rekryteringskonsult på nummer 0722-54 64 09 eller linnea.gabrielsson@lernia.se.

Om Idnet
Idnet AB är ett IT - bolag som digitaliserar lager och butik. Vi ger våra kunder moderna och framtidssäkrade IT-verktyg med förbättrade arbetsrutiner, ökad lönsamhet och bättre ergonomi som följd. Vi är ca 55 personer som sitter tillsammans i trevliga lokaler i centrala Göteborg, Lund, Kista och Oslo. Vi lägger stor vikt i att värna om vår levande företagskultur och att vi ska vara en sund och utvecklande arbetsplats där alla trivs. Sedan 2017 är vi certifierade som ett Great Place to Work av organisationen A Great Place to Work. De undersöker årligen den insats som görs av arbetsgivaren för att skapa en bra arbetsplats och baseras på medarbetsupplevelsen. Den senaste mätningen hos oss visade att hela 98% av oss medarbetare menar att Idnet är en riktigt bra arbetsplats och att 100% är stolta över att säga var vi arbetar och över det vi tillsammans åstadkommer. Men vi nöjer oss inte där - vi arbetar dessutom mot målet att senast 2020 bli utnämnd som en av Sverige bästa IT-arbetsgivare.

Se filmen om Idnet
En utmaning du tidigare aldrig sett, ta nu chansen och sök till Idnet!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 feb (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.